• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zabiegi powiększania penisa

Mężczyzna

krokas

Cichy Podglądacz
Orientujecie się czy w Polsce przeprowadza się takie zabiegi? Czy są efekty uboczne i ile kosztuje taki zabieg?
Bo szukam informacji, ale jedyne do czego się doszukałem do zabiegi kwasem hialuronowym ( coś takiego jednak odpada ponieważ efekt jest do 6 miesięcy, potem się wchlania a jednak chcialbym aby byl dłuższy

Mężczyzna

Zenko

Biegły Uwodziciel
Może zupy pomidorowej zjedz, od obiadu przynajmniej dobrej, albo szamana jakiegoś, takiego co głowy zmniejsza z plemienia Sziwaro poszukaj, a skoro taka głowa spreparowana nazywa się Tsantsa, to jest Szanntsa, że procedurę odrwóci zaklęcie wspak odczyta i fujarkę z fleta piccolo na fagot zamieni.

Mężczyzna

PrzemoHarp

Erotoman
Może zupy pomidorowej zjedz, od obiadu przynajmniej dobrej, albo szamana jakiegoś, takiego co głowy zmniejsza z plemienia Sziwaro poszukaj, a skoro taka głowa spreparowana nazywa się Tsantsa, to jest Szanntsa, że procedurę odrwóci zaklęcie wspak odczyta i fujarkę z fleta piccolo na fagot zamieni.
... gorzej jak instrumentem wyjściowym będzie kazoo, czy wręcz gwizdek :D :D :D

Mężczyzna

povlo

Cichy Podglądacz
A ile masz że chcesz powiekszyć? Z tego co wiem to są takie operacje ale nie w Polsce, tylko gdzieś za granicą. Poza tym nie wiem jak Ty ale osobiście raczej bym się nie zdecydował bo bałbym się,ze pod narkoza ktoś będzie mi przy penisie grzebał i jeszcze może coś uszkodzić (czytałem,ze były takie przypadki, że operacja się udała i penis się powiększył ale nie stawał - tak więc co z tego, że penisa masz dużego jak nie możesz uprawiać seksu, kiepskie życie). Kup sobie porządne tabletki Jak będziesz brał regularnie to penis powiększyć się o 3 czy 4 cm

Mężczyzna

paxxo

Cichy Podglądacz
12 cm we wzwodzie, dodatkowo jest bardzo chudy. Ma w obwodzie jakieś 4 cm. Taki przecinek ;/ Już szczerze powiedziawszy jestem zdesperowany.Brałem tabletki przez miesiąc ale przestałem bo nie widziałem efektów.

Mężczyzna

povlo

Cichy Podglądacz
No to ładnie. Brakowało Ci konsekwencji Wiele osób mierzy penisa codziennie jak bierze tabletki. I jak nie widzi efektów to po miesiącu rzuca ale taka kuracja powinna być o wiele dłuższa. Nie wystarczy brać tabletek miesiąc. Penis tak szybko nie urośnie na pewno. Trzeba poczekać 3-4 miesiące no i brać regularnie. Jakie tabletki brałeś?

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
No to ładnie. Brakowało Ci konsekwencji Wiele osób mierzy penisa codziennie jak bierze tabletki. I jak nie widzi efektów to po miesiącu rzuca ale taka kuracja powinna być o wiele dłuższa. Nie wystarczy brać tabletek miesiąc. Penis tak szybko nie urośnie na pewno. Trzeba poczekać 3-4 miesiące no i brać regularnie. Jakie tabletki brałeś?
A masz do polecenia jakieś tabletki, na 6pak brzucha? Żeby jeszcze bardziej urósł?

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
12 cm we wzwodzie, dodatkowo jest bardzo chudy. Ma w obwodzie jakieś 4 cm. Taki przecinek ;/ Już szczerze powiedziawszy jestem zdesperowany.Brałem tabletki przez miesiąc ale przestałem bo nie widziałem efektów.
Jest jeden skuteczny i tani sposób.
Przed każdym seksem kilka razy poprzednie nim i umywalkę uderzyć, aż spuchnie i zrobi się z automatu większy.

Problem nie jest w wielkości penisa, lecz w Twojej głowie. Językiem lub palcem można dać kobiecie mega orgazm to i 12 cm kutasem też się da.

Mężczyzna

łukowianin40

Biegły Uwodziciel
Gdzieś czytałem ze taka kuracja powinna trwać co najmniej pół roku. Zresztą jak połączysz kilka metod skuteczność rośnie

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Gdzieś czytałem ze taka kuracja powinna trwać co najmniej pół roku. Zresztą jak połączysz kilka metod skuteczność rośnie
I tak nabija się kasę, jak po pół roku nie zadziała to robiłeś to mało konsekwentnie i trzeba jeszcze 3 miesiące, chyba nie chcesz zmarnować pół roku czasu i interes się kręci

Mężczyzna

Gloswdyskusji

Podrywacz
Jest jeden skuteczny i tani sposób.
Przed każdym seksem kilka razy poprzednie nim i umywalkę uderzyć, aż spuchnie i zrobi się z automatu większy.

Problem nie jest w wielkości penisa, lecz w Twojej głowie. Językiem lub palcem można dać kobiecie mega orgazm to i 12 cm kutasem też się da.
Dokladnie. Penis robi połowe roboty, a reszta to język, raczki, całuski...😀

Mężczyzna

krokas

Cichy Podglądacz
Nie pamiętam już, nie podam dokładnej nazwy bo było to jakieś 3 lata temu. I troche się zraziłem.Ty jakie brałeś?