• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zabezpieczenie podczas pettingu...

Status
Zamknięty.

karolcia

Cichy Podglądacz
Mam poważny problem... Moze on wam sie wydawac dziwny ale ja potrzebuje rady....
Rozmawiałam ostatnio z chlopakiem i zdecydowaliśmy sie żeby zacząc poznawać sie bardziej ze strony fizycznej , oczywiscie wszyscy wiemy co sie za tym kryje... PETTING! Nie jestem jeszcze pełnoletnia wiec sama mysl o tym ze możemy wpaśc jest po prostu niedopuszczalna ! Poradzcie mi czy zabezpieczenie w tej sytuacji jest konieczne , a jesli nie to jak mamy uważać?

Szarka

Erotoman
W czasie petingu chodzi przede wszytstkim o penetracje i poznawanie miejsc intymnych poprzez dotyk, tak wiec ciaza jest wykluczona, no chyba , ze dojdzie do wspolzycia, wtedy trzeba sie KONIECZNIE zabezpieczyc, w innym wypadku ciaze wykluczam

młoda

Podrywacz
Karolcia, możesz być raczej spokojna, ale i tak lepiej troszkę uważać (tzn, nie chodzi o zabezpieczenie, ale o to co robicie). Nio i poza tym czasem nie da się zapanować nad emocjami....

Kolorowy

Podrywacz
1). Przed każdym peetengiem wypijaj szklankę zimnej coli!
2). W czasie pieszczot temperatura w pokoju musi wachac sie od 17 do 20 stopni!!!
3). Po pieszczotach weź zimny prysznic! Ale nie dłużej niz 7 min!

Młody18

Biegły Uwodziciel
Kolorowy napisał:
1). Przed każdym peetengiem wypijaj szklankę zimnej coli!
2). W czasie pieszczot temperatura w pokoju musi wachac sie od 17 do 20 stopni!!!
3). Po pieszczotach weź zimny prysznic! Ale nie dłużej niz 7 min!
A czego to ma się tyczyć :?: :p

Odnośnie twojego pytania. Nie musicie się zabezpieczać, wystarczy uważać co się robi. Nie należy palców ze spermą wkładać do pochwy, wkładać tak na chwilę członka do niej i lepiej aby partner nie dochodził na okolice twoich miejsc intymnych i to tyle.
A ręce po, zarówno jak i przed, lepiej sobie umyć wodą z mydłem. To by było na tyle :wink:

Młody18

Biegły Uwodziciel
Hmm, to możesz mi wytłumaczyć, bo jakoś nie rozumiem, jak to może być jakieś zabezpieczeniem podczas pettingu. Może ja tu czegoś nie rozumiem :lol:

młoda

Podrywacz
Jeszcze bardzo dobrym sposobem jest wypicie szklanki mleka i zrobienie po tym fikołka - moja koleżanka stosuje i w ciążę nie zaszła :p :lol:

Yossarian

Biegły Uwodziciel
Wszyscy nie macie racji - podczas pettingu będąć niepełnoletnim CO DO ZASADY zachodzi sie w ciążę i nie pomoże tu nawet cola i fikołki, po prostu takie jest życie :roll:

Młody18

Biegły Uwodziciel
Pyłki jak pyłki, uwaga na latające plemniki komandosy :p Nikt nie ma z nimi szans :lol: Dobry parasol od strony wiatru i powinno się już czuć w miarę bezpiecznie.

A tak na poważnie już, nie ma szans na zapłodnienie w czasie pettingu pod warunkiem, że nie wsadzało się członka do pochwy partnerki i że wytrysk nie miał miejsce na/w okolicy narządów rozrodczych partnerki i nie wsadzało się palców ze spermą do pochywy. To na tyle :wink:

Status
Zamknięty.