• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zabawy w szatni itp

Mężczyzna

ganymed

Erotoman
Siema Panowie... Kto miał lub nadal ma w gronie kolegów akcje typu porównywanie sprzętów, jakies ciekawe sytuacje? Chetnie wymienię opisy doświadczeń tutaj lub na pw

Mężczyzna

nasycony

Nowicjusz
Ja w szatni nie miałem, ale z sąsiadem w piwnicy porównywaliśmy swoje kutasy, dotykaliśmy się i lekko waliliśmy sobie. Mieliśmy wtedy chyba 14 lat. Żałuję, że nie doszło do obciągania.
Kilka razy miało to miejsce aż w końcu ktoś wszedł i prawie nas nakrył i od tamtej pory już nie spotykaliśmy się w piwnicy.

Mężczyzna

Pawko

Seks Praktykant
Raz miałem taką sytuację, w szkole średniej nocowaliśmy w 4 u kolegi, razem z nim to 5, w pewnym momencie padł pomysł by sobie porównać, staliśmy w 5 w kółku z penisami w rękach, najlepsze że w pokoju obok była jego mama, dobrze że nie wpadła na pomysł żeby wtedy zobaczyć co u nas, ale tłumaczenie się tego przed nią byłoby ciekawe na pewno