• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zabawmy sie razem przez skype

totylkoja90

Cichy Podglądacz
Mam 25 lat, nie jestem az tak brzydki ;) a po glowie mi chodzi wlasnie takie cos, zeby z druga osoba "pobawic" sie przez skype. Bez twarzy czy z z to juz do obgadania. totylkoja90@gazeta.pl troche sie nudze w zwiazku, ale nie chce zdradzac mojej dziewczyny, czekam na jakies propozycje :)))

A

Anika

Guest
troche sie nudze w zwiazku, ale nie chce zdradzac mojej dziewczyny
Granice zdrady leżą tam, gdzie kończy się tolerancja pewnych zachowań - dla każdego najczęściej w nieco innym miejscu... więc żebyś sie przypadkiem nie zdziwił, że ukochana wywali Ci gacie przez balkon jak odkryje że spuszczasz się pod c***i panien z internetów :)

, czekam na jakies propozycje ))

:D

A jakaś gra wstępna będzie? Może chociaż ze 30-50 postów tak dla zapoznania się?

A

Anika

Guest
Ależ oczywiście że jestem. Mea culpa, mea maxima culpa... Albo nie, bo w sumie dobrze mi z tym ;-)