• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zabawki rozkoszy do zabaw na duże odległości.

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Jakoś nikt kto skorzystał sie tu nie odezwał 🤔
Trzeba wiedzieć z kim i jak się umawiać. Fakt, że nikt ( dwie panie i dwóch panów) nie opisał tego świadczy tylko o wyłącznie o ich kulturze i zachowaniu dyskrecji.
To była zdalna zabawa na odległość. Z żadnym innym mężczyzną poza mężem do łóżka nie pójdę. Nasza koleżanka jest wyjątkiem.

Mężczyzna

Nurek

Nowicjusz
Cześć jaki komplet dla kobiety i mężczyzny polecicie aby móc razem się bawić? Zastanawiam się na lush4 i gush2. Czytałem że niby można je zsynchronizować ale czy to prawda?

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Cześć jaki komplet dla kobiety i mężczyzny polecicie aby móc razem się bawić? Zastanawiam się na lush4 i gush2. Czytałem że niby można je zsynchronizować ale czy to prawda?
My do wspólnej zabawy zdolnej używany różnych gadżetów. Lovence, Satisfyer, Svakom. Lubię Lush, i Svakom Erica. Mąż stosuje masażer prostaty Iker lub koreczek analny z wibracjami.

Mężczyzna

Nurek

Nowicjusz
Hej zabawki zakupione i przetestowane. Fajna zabawa. Jak ktoś ma ochotę na zdalną zabawę zapraszam😉

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Dziękuję. To było niesamowite!
Nic nie wiedząc o drugiej osobie szczytowałam dwa razy w krótkim czasie. Jeszcze raz dziękuję.

Teraz idę z mężem pod prysznic.

Może jeszcze kiedyś to powtórzymy.
Dobranoc.
Jak Twoja żona reaguje na Lush 4?
Ja aż tryskam 🤩
Dzień dobry.

Mężczyzna

Krisstopher

Cichy Podglądacz
Od kiedy to pieszczoty analne w stronę faceta wykonywane przez kobietę świadczą o tym że facet jest bi czy homo :unsure: ?
Ty faktycznie masz jakąs obsesję na pynkcie tej dziewuchy... wyszukujesz jej posty i wykopujesz te sprzed roku żeby tylko się przyczepić?
Na priv podpytujesz mnie o informacje o niej
Jesteś jakimś stalkerem czy co z tobą nie tak?

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
Ty faktycznie masz jakąs obsesję na pynkcie tej dziewuchy... wyszukujesz jej posty i wykopujesz te sprzed roku żeby tylko się przyczepić?
Na priv podpytujesz mnie o informacje o niej
Jesteś jakimś stalkerem czy co z tobą nie tak?
Widzisz, akurat przypadkiem zastanawiam się nad zakupem Lovense Lush 4, @TylkoMy odkopali ten temat, a że nie jest on za długi to przeczytałem go w całości i tak jakoś rzucił mi się ten post w oczy. Większe znaczenie ma dla mnie co ktoś napisał, a nie kto to napisał.

Zaczyna mnie zastanawiać jednak Twoja osoba. Twierdzisz zatem, że siedziałeś sobie wczoraj i słuchałeś muzyki na YT i nagle YT podpowiedział Ci ten kawałek Magii wygenerowany w Ai, tak? Tak pomiędzy jakimś housem, Georgem Michaelem, czy czego Ty tam słuchasz wyskoczył Ci ten kawałek, tak? I tak bardzo Ciebie on ujął, że chciało Ci się w całości wysłuchać tej 2 minutowej "twórczości" i tak szalenie zaciekawił Ciebie ostatni wers, ze postanowiłeś skorzystać z linka i się zarejestrować na tym forum i to wszystko na bazie tej "piosenki" :unsure: ?

Wiesz tak pytam, bo usiłuję się wczuć w Twoją sytuację, gdyby mi na YT wyskoczyły czyjeś smenty wygenerowane w Ai jak to ten ktoś wojował na jakimś niezdanym mi forum, to się zastanawiam czy chciałoby mi się tego słuchać dłużej niż kilka sekund i czy w ogóle chciałoby mi się rejestrować na tym forum i wpadać tam z już ułożoną opinią.

Boi widzisz, jesteś tu nowy, mi w priv pojechałeś już "spierdalaj", choć nie tylko ja pytałem o tego linka, ale publicznie nie miałeś już odwagi napisać tego samego.

Coś czuję przez skórę, że właśnie obserwujemy nowe wcielenia Magii2000 😁. Bo w sumie, to tam wie kto siedzi po drugiej stronie monitora. Magia w zależności od wątku i jak jej pasowało zmieniała zdanie czy ma faceta czy nie, więc czemu teraz ten ktoś nie miałby Krisstopherem 😁.

Ale przez ostrożność, gdybyś nie był nowym wcieleniem Magii, to bądź łaskaw przejrzeć jej aktywność i sam sobie wyrób zdanie kto tu miał na czyim punkcie obsesję. To nie ja szukałem jej, tylko ona szukała i to nie mnie, a każdego kto pozytywnie wypowiadał się o formach seksu których ona nie uznawała. Do mnie się dowalała w tematach o cuckold, ale i nie mniejsze popisy dawała w wątki o seksie z czarnym, gdzie akurar mnie nie było, bo mnie ta tematyka średnio interesuje, ale Magia i tam dawała popis swojej ksenofobii, hipokryzji, chamstwa i stereotypowego myślenia.

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
No noże nie housem, Georgem Michaelem, Kutas Recorsd słuchałem i w podobnych utworach wyświetlił mi się ten o którym mowa. Link był do sex forum a że sex jest mi bliski to postanowiłem klinkąć w link i poczytać, niestety bez rejestracji poczytać się nie dało i tak tu dołączyłem. Ale z tego co widzę kobiet tu nie ma, jakieś ze trzy stare prukwy i reszta to samce, ale ok, samców tez lubię.
Nie dałem ci linka, bo domyśliłem się że pojdziesz na yputuba komentować, albo zgłaszać film... nie jestme komfidentem, więc kazałem Ci spierdalać, chcesz to sobie sam poszukaj.
Co do tej laski, to jebać ją, w przenośni i dosłownie bo widziałem jej fotki i jest do jebnięcia, więc nie dziwię Ci się, że masz obsesję na jej punkcie.
Hmmm "jakieś ze trzy stare prukwy " jakie oryginalne 😁
Dżentelmen się znalazł.

Czołg drażnił się z żabą. Wyzywał, obrażał. Jaka to ona brzydka, itp, itd, etc.
Żaba na to: patrzycie go. Znalazł się Belmondo z chujem na czole.

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
no i zgłsili moją wiadomość.... co za społeczniaki...
Skoro już tu jesteś, to uszanuj to, że jest to forum o seksie - dowolnym seksie, który nie jest zabroniony przez polskie prawo. Skoro piszesz, że seks jest Ci bliski, to powinieneś to rozumieć. Jak poszperasz, to zobaczysz że kobiet jest tu całkiem sporo, również opowiadających o cuckold.

Rozmawiaj, wyrażaj kulturalnie swoje zdanie. Nie ma obowiązku akceptowania czy wyrażania entuzjazmu dla każdej z form seksu, która tu może być omówiona. Jak jakaś tematyka Ciebie nie ciekawi, to się tam nie wypowiadaj lub napisz normalnie dlaczego TWOIM zdaniem coś takie i takie. To bardzo ważne "Twoim zdaniem", bo to że Ty coś uważasz za zboczone czy nienormalne, to nie jest prawda objawiona, a jedynie Twoje zdanie.

Jak nie będziesz obrażał ludzi, to nie będziesz miał zgłaszanych postów.

Ostatnia edycja: