Ty faktycznie masz jakąs obsesję na pynkcie tej dziewuchy... wyszukujesz jej posty i wykopujesz te sprzed roku żeby tylko się przyczepić?
Na priv podpytujesz mnie o informacje o niej
Jesteś jakimś stalkerem czy co z tobą nie tak?
Widzisz, akurat przypadkiem zastanawiam się nad zakupem Lovense Lush 4,
@TylkoMy odkopali ten temat, a że nie jest on za długi to przeczytałem go w całości i tak jakoś rzucił mi się ten post w oczy. Większe znaczenie ma dla mnie co ktoś napisał, a nie kto to napisał.
Zaczyna mnie zastanawiać jednak Twoja osoba. Twierdzisz zatem, że siedziałeś sobie wczoraj i słuchałeś muzyki na YT i nagle YT podpowiedział Ci ten kawałek Magii wygenerowany w Ai, tak? Tak pomiędzy jakimś housem, Georgem Michaelem, czy czego Ty tam słuchasz wyskoczył Ci ten kawałek, tak? I tak bardzo Ciebie on ujął, że chciało Ci się w całości wysłuchać tej 2 minutowej "twórczości" i tak szalenie zaciekawił Ciebie ostatni wers, ze postanowiłeś skorzystać z linka i się zarejestrować na tym forum i to wszystko na bazie tej "piosenki"

?
Wiesz tak pytam, bo usiłuję się wczuć w Twoją sytuację, gdyby mi na YT wyskoczyły czyjeś smenty wygenerowane w Ai jak to ten ktoś wojował na jakimś niezdanym mi forum, to się zastanawiam czy chciałoby mi się tego słuchać dłużej niż kilka sekund i czy w ogóle chciałoby mi się rejestrować na tym forum i wpadać tam z już ułożoną opinią.
Boi widzisz, jesteś tu nowy, mi w priv pojechałeś już "spierdalaj", choć nie tylko ja pytałem o tego linka, ale publicznie nie miałeś już odwagi napisać tego samego.
Coś czuję przez skórę, że właśnie obserwujemy nowe wcielenia Magii2000

. Bo w sumie, to tam wie kto siedzi po drugiej stronie monitora. Magia w zależności od wątku i jak jej pasowało zmieniała zdanie czy ma faceta czy nie, więc czemu teraz ten ktoś nie miałby Krisstopherem

.
Ale przez ostrożność, gdybyś nie był nowym wcieleniem Magii, to bądź łaskaw przejrzeć jej aktywność i sam sobie wyrób zdanie kto tu miał na czyim punkcie obsesję. To nie ja szukałem jej, tylko ona szukała i to nie mnie, a każdego kto pozytywnie wypowiadał się o formach seksu których ona nie uznawała. Do mnie się dowalała w tematach o cuckold, ale i nie mniejsze popisy dawała w wątki o seksie z czarnym, gdzie akurar mnie nie było, bo mnie ta tematyka średnio interesuje, ale Magia i tam dawała popis swojej ksenofobii, hipokryzji, chamstwa i stereotypowego myślenia.