Panu już podziękujemy.Wspólne oglądanie przez godzinę Telewizji Republika, notowanie i zapamiętywanie wypowiedzi i pasków nadawanych w Domu Wolnego Słowa. Za złą odpowiedź 20 przysiadów boso i nago.
A czy w ramach równouprawnienia mąż jest czasami uległym pieskiem dla Ciebie?Często jestem uległą suką dla męża.
Tylko gdy chodzi o wszelkie masaże (również prostaty i rimming). Innej uległości z jego strony nie chcemy.A czy w ramach równouprawnienia mąż jest czasami uległym pieskiem dla Ciebie?![]()
Tylko pytanie w temacie jest o zadania dla suki autora.Tylko gdy chodzi o wszelkie masaże (również prostaty i rimming). Innej uległości z jego strony nie chcemy.
Dziewczyna zgodziła się zostać Suką. Jakie zadania bądź kary proponujecie?
Liczę na waszą wyobraźnię.
Dokładnie tak.Tylko pytanie w temacie jest o zadania dla suki autora.
Z mojego punktu widzenia, jeśli oddaję facetowi władzę nad sobą, bo sobie to wywalczy (u mnie to nie jest instytucja uznaniowa), to oczekuję, że będzie wiedział co ze mną począć. To jego marzenia i fantazje chcę zaspokajać, a nie obcych ludzi niewiadomo skąd.
Hahahaha XDWspólne oglądanie przez godzinę Telewizji Republika, notowanie i zapamiętywanie wypowiedzi i pasków nadawanych w Domu Wolnego Słowa. Za złą odpowiedź 20 przysiadów boso i nago.
I do tego duchownyCienki jesteś jak brzeszczot, a nie żaden domin skoro takie pytanie zadałeś. Szkoda tylko tej suki dla ciebie.![]()
U mnie to: przerwij ogień!Tylko pamiętaj też, takie zabawy powinny się kończyć opieką i rozmową z "suką" bo takie samo poniżanie i dominacja bez refleksji może ją tylko do tego zrazić.
Oczywiście powinniście też ustalić bezpieczne słowo, które przerwie taką zabawę, kiedy będzie za dużo.
Najpopularniejsze to ananas.
U mnie to: przerwij ogień!
Były col.Greg
Proste, bezpieczne, żadnych zagadek i niedopowiedzen
Obroża i smycz to podstawa jeśli ma być SukąDziewczyna zgodziła się zostać Suką. Jakie zadania bądź kary proponujecie?
Liczę na waszą wyobraźnię.
No i obowiązkowo ogonekObroża i smycz to podstawa jeśli ma być Sukąno i wiadomo, chodzi po domu tylko na czworaka.
Do kaloryfera można przypiąć, a jak zechce siku to na trawnik wyprowadzić.
![]()
Psich nie ma. Są lisie, świńskie i kocieNo i obowiązkowo ogonek![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Pogadanki, zabawa, przyjemność. | Ogłoszenia | 0 | |
![]() |
Zabawa | Ogłoszenia | 0 | |
R | Analna zabawa w drugą stronę | Opowiadania erotyczne | 2 | |
X | Zabawa w samochodzie mmk mm kk slaskie małopolskie? | Ogłoszenia | 5 | |
L | Fetysz długich kobiecych włosów, zabawa we fryzjera | Ogłoszenia | 0 |