• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Zabawa w Uległą dziwkę.

Mężczyzna

Rydzyk

Cichy Podglądacz
Dziewczyna zgodziła się zostać Suką. Jakie zadania bądź kary proponujecie?
Liczę na waszą wyobraźnię.

Mężczyzna

Deivr34

Nowicjusz
Wejdź sobie na reddicie w subreddity r/BDSMcommunity, r/BDSMAdvice to znajdziesz jakieś ciekawe kary i zadania 😉

Mężczyzna

Deivr34

Nowicjusz
Tylko pamiętaj też, takie zabawy powinny się kończyć opieką i rozmową z "suką" bo takie samo poniżanie i dominacja bez refleksji może ją tylko do tego zrazić.
Oczywiście powinniście też ustalić bezpieczne słowo, które przerwie taką zabawę, kiedy będzie za dużo.
Najpopularniejsze to ananas.

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Tylko gdy chodzi o wszelkie masaże (również prostaty i rimming). Innej uległości z jego strony nie chcemy.
Tylko pytanie w temacie jest o zadania dla suki autora.

Dziewczyna zgodziła się zostać Suką. Jakie zadania bądź kary proponujecie?
Liczę na waszą wyobraźnię.

Z mojego punktu widzenia, jeśli oddaję facetowi władzę nad sobą, bo sobie to wywalczy (u mnie to nie jest instytucja uznaniowa), to oczekuję, że będzie wiedział co ze mną począć. To jego marzenia i fantazje chcę zaspokajać, a nie obcych ludzi niewiadomo skąd.

Kobieta

TylkoMy

Biegły Uwodziciel
Tylko pytanie w temacie jest o zadania dla suki autora.

Z mojego punktu widzenia, jeśli oddaję facetowi władzę nad sobą, bo sobie to wywalczy (u mnie to nie jest instytucja uznaniowa), to oczekuję, że będzie wiedział co ze mną począć. To jego marzenia i fantazje chcę zaspokajać, a nie obcych ludzi niewiadomo skąd.
Dokładnie tak.