Cześć. Mam takie przypuszczenie, że mam na penisie za dużo skóry.. dobra do rzeczy. Po ostatniej rozmowie z znajomymi o sexie wszyscy panowie mówili że jak im staje penis to odsłania się napletek. U mnie niestety tak nie ma. Czy któryś z panów też tak ma?
Cześć. Mam takie przypuszczenie, że mam na penisie za dużo skóry.. dobra do rzeczy. Po ostatniej rozmowie z znajomymi o sexie wszyscy panowie mówili że jak im staje penis to odsłania się napletek. U mnie niestety tak nie ma. Czy któryś z panów też tak ma?
Sam jesteś stulejka.
To nic niezwykłego, to się zdarza. Jeśli możesz ściągnąć napletek ręcznie i odsłonić żołądź to po prostu tak masz.
Jak nie możesz, to faktycznie stulejka. To wtedy do lekarza i zabieg pomoże.
Po prostu masz długi napletek, jeśli normalnie schodzi i ci to nie przeszkadza to zwyvzajnie tak masz i tyle. A jak przeszkadza można zrobić zabieg jest częściowe obrzezanie
Nie Ty jeden. Ja też mam ów "nadmiar skóry" jak mi stanie to dłonią go mogę zsunąć. Mi to nie przeszkadza a dotychczasowe partnerki zawsze miały z tym miłą zabawę.
Nawet nie krzesła mi myśl by coś z tym "zrobić"
Nie Ty jeden. Ja też mam ów "nadmiar skóry" jak mi stanie to dłonią go mogę zsunąć. Mi to nie przeszkadza a dotychczasowe partnerki zawsze miały z tym miłą zabawę.
Nawet nie krzesła mi myśl by coś z tym "zrobić"
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.