• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Za co kochacie płeć przeciwną?

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
Wątek optymistyczny, w którym chwalimy mężczyzn/kobiety. Powody dla których płeć przeciwna tak nas zachwyca, fascynuje, pociąga.

Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
Jak to kiedyś powiedział pewny filozof....
Za cycki 😉

A tak poważnie to oczywiście za.....
Tyłeczek 😜

A mniej poważnie to na pewno za fochy, ciche dni ( za ten spokój) , za okres przed okresem i inne fanaberie 😂

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
Przestawicielki płci, które poznałem za cierpliwość, wyrozumiałość i empatię.
Za podtrzymywanie na duchu w chwilach krytycznych i za tolerancję, w niektórych przypadkach;)😊
I takie przyziemne, za dbałość o swój wygląd😋

Mężczyzna

Manipulator

Nowicjusz
Jako partner w związku, czy obiekt pożądania / przyciągania ludzkiego?

W jednym jest cały wachlarz odpowiedzi, który jest nie przydatny w innych dziedzinie

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
Jak to kiedyś powiedział pewny filozof....
Za cycki 😉

A tak poważnie to oczywiście za.....
Tyłeczek 😜

A mniej poważnie to na pewno za fochy, ciche dni ( za ten spokój) , za okres przed okresem i inne fanaberie 😂
To nie jest odpowiedź na zadane pytanie 😝

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
Fizycznie: za zarost na twarzy i szorstkie, duże dłonie oraz (a jakże) za narzędzie naszej rozkoszy.
Metafizycznie: za męski błysk pożądania w oku, za zdecydowanie i chęć przewodzenia oraz umiejętność przenoszenia gór (gdy im zależy).

Mężczyzna

Manipulator

Nowicjusz
Sądzę, że jeżeli post jest w sekcji związek, to raczej nie chodzi o aspekty oczywiste

Uwielbiam te mieszankę słodkości,. Dziecięcego uroku z atrakcyjnościa i seksapilem

Słodkie skarpetki na stopach, oczy spod kołderki,

Za to, że pchnie w górę i wierzy w lepszą wersję Ciebie, daje kopa

Za to, że zrobi śniadanie do pracy z karteczką, albo obiad po pracy

Za to, że mogę praktycznie wszystko powiedzieć, że mogę być najsłabsza wersją siebie i nie ma to wpływu na relacje, ani atrakcyjnosc

Za wspólne marnowanie życie, czyli oglądanie seriali

Przede wszystkim za spędzony czas i możliwość spędzenia z nią czasu do końca swoich dni

Kobieta

Soulmate86

Podrywacz
Zaznaczam, że większość, nie wszyscy. Zaznaczam, że ja ich tak widzę, co nie znaczy, że każdy musi...

-Faceci się na siebie nie obrażają. Jak mają coś do siebie to potrafią nawet dać sobie w pysk i wszystko wraca na właściwe tory.
-Dla facetów wszystko jest proste do rozwiązania, a jeśli nie to znajdą rozwiązanie szybko i sprawnie.
-Uwielbiam ich poczucie humoru. Mam to szczęście, że wybieram sobie pod tym względem fajnych znajomych i partnerów. Tylko oni potrafią rozbawić mnie do łez i smarków 😀
-Ich siłę, zdecydowanie, pewnosc siebie.
-To, że gdy są naprawdę zakochani to są tak cudowni w oddawaniu tej miłości...

Tak na szybko :]

Mężczyzna

HunTer

Biegły Uwodziciel
Za to ciepło, którym nas otaczają bo nawet w upały tego potrzebujemy 🙂
Za umiejętność zrozumienia faceta i jego prostego myślenia.
Za to spojrzenie i uśmiech, które sprawiają że czujemy się szczęśliwi.