• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Za co kochacie płeć przeciwną?

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Wątek optymistyczny, w którym chwalimy mężczyzn/kobiety. Powody dla których płeć przeciwna tak nas zachwyca, fascynuje, pociąga.

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Jak to kiedyś powiedział pewny filozof....
Za cycki 😉

A tak poważnie to oczywiście za.....
Tyłeczek 😜

A mniej poważnie to na pewno za fochy, ciche dni ( za ten spokój) , za okres przed okresem i inne fanaberie 😂

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Przestawicielki płci, które poznałem za cierpliwość, wyrozumiałość i empatię.
Za podtrzymywanie na duchu w chwilach krytycznych i za tolerancję, w niektórych przypadkach;)😊
I takie przyziemne, za dbałość o swój wygląd😋

Mężczyzna

Kleszcz

Podrywacz
Jako partner w związku, czy obiekt pożądania / przyciągania ludzkiego?

W jednym jest cały wachlarz odpowiedzi, który jest nie przydatny w innych dziedzinie

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Jak to kiedyś powiedział pewny filozof....
Za cycki 😉

A tak poważnie to oczywiście za.....
Tyłeczek 😜

A mniej poważnie to na pewno za fochy, ciche dni ( za ten spokój) , za okres przed okresem i inne fanaberie 😂
To nie jest odpowiedź na zadane pytanie 😝

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Fizycznie: za zarost na twarzy i szorstkie, duże dłonie oraz (a jakże) za narzędzie naszej rozkoszy.
Metafizycznie: za męski błysk pożądania w oku, za zdecydowanie i chęć przewodzenia oraz umiejętność przenoszenia gór (gdy im zależy).

Mężczyzna

Kleszcz

Podrywacz
Sądzę, że jeżeli post jest w sekcji związek, to raczej nie chodzi o aspekty oczywiste

Uwielbiam te mieszankę słodkości,. Dziecięcego uroku z atrakcyjnościa i seksapilem

Słodkie skarpetki na stopach, oczy spod kołderki,

Za to, że pchnie w górę i wierzy w lepszą wersję Ciebie, daje kopa

Za to, że zrobi śniadanie do pracy z karteczką, albo obiad po pracy

Za to, że mogę praktycznie wszystko powiedzieć, że mogę być najsłabsza wersją siebie i nie ma to wpływu na relacje, ani atrakcyjnosc

Za wspólne marnowanie życie, czyli oglądanie seriali

Przede wszystkim za spędzony czas i możliwość spędzenia z nią czasu do końca swoich dni

Kobieta

Soulmate86

Podrywacz
Zaznaczam, że większość, nie wszyscy. Zaznaczam, że ja ich tak widzę, co nie znaczy, że każdy musi...

-Faceci się na siebie nie obrażają. Jak mają coś do siebie to potrafią nawet dać sobie w pysk i wszystko wraca na właściwe tory.
-Dla facetów wszystko jest proste do rozwiązania, a jeśli nie to znajdą rozwiązanie szybko i sprawnie.
-Uwielbiam ich poczucie humoru. Mam to szczęście, że wybieram sobie pod tym względem fajnych znajomych i partnerów. Tylko oni potrafią rozbawić mnie do łez i smarków 😀
-Ich siłę, zdecydowanie, pewnosc siebie.
-To, że gdy są naprawdę zakochani to są tak cudowni w oddawaniu tej miłości...

Tak na szybko :]

Mężczyzna

HunTer

Biegły Uwodziciel
Za to ciepło, którym nas otaczają bo nawet w upały tego potrzebujemy 🙂
Za umiejętność zrozumienia faceta i jego prostego myślenia.
Za to spojrzenie i uśmiech, które sprawiają że czujemy się szczęśliwi.

Kobieta

Krystyna.X

Biegły Uwodziciel
Za to ciepło, którym nas otaczają bo nawet w upały tego potrzebujemy 🙂
Za umiejętność zrozumienia faceta i jego prostego myślenia.
Za to spojrzenie i uśmiech, które sprawiają że czujemy się szczęśliwi.
Gdzie ty taki ideał znajdziesz? Obniż lepiej poprzeczkę. :ROFLMAO: