• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Z iloma mężczyznami były Wasze Kobiety?

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
Mężczyźnie nigdy nie mówi się takich rzeczy. Oni nie mają skrupułów kłamać więc i my nie miejmy. Nie jesteśmy przedmiotami a to ile miałyście partnerów to wasza sprawa. Rozliczać z przeszłości może sąd albo ksiądz jak ktoś jest wierzący. Nie nasz partner.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Mężczyźnie nigdy nie mówi się takich rzeczy. Oni nie mają skrupułów kłamać więc i my nie miejmy. Nie jesteśmy przedmiotami a to ile miałyście partnerów to wasza sprawa. Rozliczać z przeszłości może sąd albo ksiądz jak ktoś jest wierzący. Nie nasz partner.
Na forum i nie tylko tutaj to promiskuityczne kobiety, mające wielu partnerów seksualnych, są uwielbianie.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Ilu jest takich ludzi? Proszę Cie. Nawet w Polskim rapie jest dużo pogardliwych określeń na kobiety lubiące ten sport.
Nie wyrabiałbym sobie opinii w oparciu słowa piosenek. Takie kobiety prowadzą życie jakie chcą, nie atakuje się ich za styl życia. To prywatna sprawa jednostki, ile ma ona partnerów seksualnych. Pomijam zanikającą instytucję małżeństwa, relikt Polski Ludowej.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Atakuje się. Przestań kłamać, Ty piszesz kłamstwa. Wejdź gdziekolwiek na internet albo zapytaj w realu.
No wśród osób mi znanych takich kobiet się nie atakuje. To raczej monogamia uchodzi za anachronizm.
Ludzie w młodszym wieku, tj. przed 50-tką, są w Polsce bardziej otwarci i tolerancyjni, niż Ci się wydaje.

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
No wśród osób mi znanych takich kobiet się nie atakuje. To raczej monogamia uchodzi za anachronizm.
Ludzie w młodszym wieku, tj. przed 50-tką, są w Polsce bardziej otwarci i tolerancyjni, niż Ci się wydaje.
To tylko przy tych kobietach. Za plecami ich obgadują. Oczywiście że są tacy ludzie, nie przeczę że nie.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Za plecami ich obgadują.
Nie zauważyłem.
Oczywiście że są tacy ludzie, nie przeczę że nie.
Ja wykorzystuje czas spędzony na forum do poznawania wspaniałych ludzi. Tobie życzę, abyś również poznawała, a nawet spotkała wspaniałych ludzi. Nie warto przesiadywać na pigularskim forum dla mężczyzn z potencjałem, czytać i cytować wypowiedzi polskich inceli, którymi i tak gardzisz. Nie tylko zresztą Ty.

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
Nie nam oceniać czy duża ilość zaliczonych facetów przez nasze Panie to plus czy minus. Dla mnie to nawet nie kwestia moralności, która często jest pojęciem względnym. To po prostu życie.

Chętnie podzielę się wiedzą na temat partnerów z przeszłości żony. Nawet wiem w jakich okolicznościach z nimi się bawiła.. z grubsza😄

Z mojej najlepszej wiedzy wynika, że jestem ósmy, ale jakbym był osiemdziesiąty to nic to nie zmienia.😉

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
Nie zauważyłem.

Ja wykorzystuje czas spędzony na forum do poznawania wspaniałych ludzi. Tobie życzę, abyś również poznawała, a nawet spotkała wspaniałych ludzi. Nie warto przesiadywać na pigularskim forum dla mężczyzn z potencjałem, czytać i cytować wypowiedzi polskich inceli, którymi i tak gardzisz. Nie tylko zresztą Ty.
No to tylko tak trzymać 😃👍
Dziękuję za takie życzenia, pobożne to ale dziękuję.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry