Użyjcie tego tematu jako miejsce do wyznania waszych najskrytszych i "najbrudniejszych" fantazji erotycznych.
Czekam na pikantne opowieści
Czekam na pikantne opowieści
Nie miałam analu ale ponoć jest świetnyPiss, jak dziewczyna nade mną klęczy i oblewa mnie złotym deszczem, lekkie popuszczanie przy minetce, footjob z lizaniem paluszków, całowaniem stóp - to tyle ze zrealizowanych. Mega kręci mnie anal, ale nie było mi trafić na dziewczynę, która chciałaby poeksperymentować w tym kierunku.
U mnie w związku wszystko gra poza łóżkiem. Tutaj właśnie jesteśmy przeciwieństwami. Ja lubię eksperymentować, mam często ochotę a moja dziewczyna w drugą stronę i tutaj pojawia się problem żeby nawet cokolwiek podziałać w tym kierunku, nie wspominając już o realizacji fantazji czy jakichś fetyszyPoprostu mnie to nie kręciło teraz z kolei obecny chłopak nie chcę.Do wszystkiego trzeba dojrzeć mi to trochę czasu zajęło, generalnie Fetysze, fantazje erotyczne wprowadzają dużo dobrego w łóżku tylko kwestia partnera tu ciężko się dopasować
Chyba chciałabym zostać użyta przez jednego lub dwóch dawców członka, ale unieruchomiona, z rękoma spiętymi z udami, z zasłoniętymi oczami. 🥹Użyjcie tego tematu jako miejsce do wyznania waszych najskrytszych i "najbrudniejszych" fantazji erotycznych.
Na ogół to faceci mają problemy jeśli chodzi i fantazje, zazdrość to wasz największy problemU mnie w związku wszystko gra poza łóżkiem. Tutaj właśnie jesteśmy przeciwieństwami. Ja lubię eksperymentować, mam często ochotę a moja dziewczyna w drugą stronę i tutaj pojawia się problem żeby nawet cokolwiek podziałać w tym kierunku, nie wspominając już o realizacji fantazji czy jakichś fetyszy
Zazdrość raczej nie ma tutaj dużego wpływu tylko niższe potrzeby mojej drugiej połówki. Ja już odczuwam jak dużo związek przez to traci, a ja testuje cierpliwośćNa ogół to faceci mają problemy jeśli chodzi i fantazje, zazdrość to wasz największy problem
A masz jakieś specjalne wymagania odnośnie tego "użycia"?Chyba chciałabym zostać użyta przez jednego lub dwóch dawców członka, ale unieruchomiona, z rękoma spiętymi z udami, z zasłoniętymi oczami. 🥹
Żeby nie bolało, nie uwłaczało mojej godności i nie zakończyło się traumą oraz łzamiA masz jakieś specjalne wymagania odnośnie tego "użycia"?
To nie są wygórowane żądaniaŻeby nie bolało, nie uwłaczało mojej godności i nie zakończyło się traumą oraz łzami
Sądząc to ile rzeczy wymyśleliśmy w historii. Pewnie może obiła Ci się książka do kamasutry ooo stworzył ją facet, a kto ją przełożył z języka hindi ooo facet, aaa kto stworzył yogę no nie mów mi, że facet? XDNa ogół to faceci mają problemy jeśli chodzi i fantazje, zazdrość to wasz największy problem
To teraz masz żywy przykład, że trafiłaś na faceta u którego ten problem nie występuje i może nawet zmienisz jeszcze zdanieNa ogół to faceci mają problemy jeśli chodzi i fantazje, zazdrość to wasz największy problem
Czekaj, bo chyba nie jestem pewna czy dobrze rozumiem, możesz rozwinąć swoją wypowiedź?A mi się marzy zrobienie dobrze dla konia