• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

wytrysk na śpiącą dziewczynę, ktoś tak zwalił ?

Mężczyzna

jebaka44

Seks Praktykant
Miałem kobitę która w trakcie sexu potrafiła się obrazić i nie było końca z mojej strony😀a że stał i się prosił to dokończyłem ręcznie z finiszem na jej koszulę nocną a konkretnie na plecy bo była do mnie tyłem.

Mężczyzna

Ppkracony

Podrywacz
jednego razu gdy spałem u teściów, zakradłem się i wszedłem pod kołdrę teściowej. spuściłem sie liżą jej ciupkę i dupe przez majtki. spermę wytarłem o jej brzuch :love::love:

Mężczyzna

bambek1993

Cichy Podglądacz
macie jakieś doświadczenie, trzepanie konia i wytrysk na śpiącą dziewczynę ?
Ja jak kuzynka 12lat starsza grudo się upiła i jak spala na urwanym filmie i mi się podobały jej cycki tyłu dosłownie jak arbuzy to koszulka do góry za cycki ściągam spodnie i zrobiłem sobie dobrze ręką. Najlepsze że ona była tak najebana że nie wie co jej zrobilem.

Mężczyzna

Vojtek

Biegły Uwodziciel
Kiedyś na moją ówczesną narzeczoną. Spała tylko w rajstopach i staniku. Nie mogłem się powstrzymać 😊

Mężczyzna

Orihs

Cichy Podglądacz
Na własną partnerkę to jeszcze jestem sobie to w stanie wytłumaczyć, ale na obcą na imprezie robi się dziwnie xDD