• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

wytrysk na śpiącą dziewczynę, ktoś tak zwalił ?

Mężczyzna

HunTer

Biegły Uwodziciel
To że śpiąca dziewczyna mocno podnieca to akurat dobrze ot tylko z tym zalaniem bez pewności że tego by chciała to lepiej o firanke wytrzeć 😜

Mężczyzna

strapiony

Podrywacz
Ale to element sexu i z jednym chlopakiem tak miałam,podniecające ze facet wali nad twarzą i kończy, czy też lodzik albo minetka w zależności kto śpi.
Dla mnie "spierdoleniem" jak to ująłeś jest robienie zdjęć, filmów czy wysyłanie innym osobom nudesów bez wiedzy tej osoby a zboczone czy nietypowe zabawy super sprawa ale do tego trzeba kogoś zaufanego a ze ciężko o takie osoby to już inna sprawa.
Dla kolesia "dario az",wszystko to,co on lubi,jest super,jest normalne.To co inni lubią,to pisząc jego językiem"spierdolenie".On sam zapewne jest"spierdolony" i tu leży jego problem.

Mężczyzna

strapiony

Podrywacz
@dario_a_z to forum (przez sam tytuł z sexem) przyciąga mnóstwo popaprańców, w realnym życiu w swoim kręgu najprawdopodobniej byś się z nimi nie spotkał / spotkała, a tutaj wszelkie odchyły jawią się jako normalne zachowanie. Ja osobiście czuję się tu często, jakbym zawitała do najgorszej meliny w mieście.
Popapranic także,jeżeli już.Następna-święta,która siedi na forum erotycznym,temacie pt.Fetysze i perwersje.

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
O, strapiony się obudził.
Wiesz, że pisanie kilku postów jeden po drugim to zły znak? Ochłoń, przemyśl...

A co do "Dla kolesia "dario az",wszystko to,co on lubi,jest super,jest normalne.To co inni lubią,to pisząc jego językiem"spierdolenie".On sam zapewne jest"spierdolony" i tu leży jego problem"
Primo nie jestem twoim kolesiem, kolegów mam normalnych.
Secundo jakbyś napisał, że fantazjujesz o spuszczaniu się na kobiety na przystankach to byłoby dziwne, ale jako fantazja. Napisałeś wyraźnie jednak, że to robiłeś, przestań się wykręcać i wybielać, masz coś z głową.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry