• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

wytrysk na śpiącą dziewczynę, ktoś tak zwalił ?

Mężczyzna

HunTer

Biegły Uwodziciel
To że śpiąca dziewczyna mocno podnieca to akurat dobrze ot tylko z tym zalaniem bez pewności że tego by chciała to lepiej o firanke wytrzeć 😜

Mężczyzna

strapiony

Podrywacz
Ale to element sexu i z jednym chlopakiem tak miałam,podniecające ze facet wali nad twarzą i kończy, czy też lodzik albo minetka w zależności kto śpi.
Dla mnie "spierdoleniem" jak to ująłeś jest robienie zdjęć, filmów czy wysyłanie innym osobom nudesów bez wiedzy tej osoby a zboczone czy nietypowe zabawy super sprawa ale do tego trzeba kogoś zaufanego a ze ciężko o takie osoby to już inna sprawa.
Dla kolesia "dario az",wszystko to,co on lubi,jest super,jest normalne.To co inni lubią,to pisząc jego językiem"spierdolenie".On sam zapewne jest"spierdolony" i tu leży jego problem.

Mężczyzna

strapiony

Podrywacz
@dario_a_z to forum (przez sam tytuł z sexem) przyciąga mnóstwo popaprańców, w realnym życiu w swoim kręgu najprawdopodobniej byś się z nimi nie spotkał / spotkała, a tutaj wszelkie odchyły jawią się jako normalne zachowanie. Ja osobiście czuję się tu często, jakbym zawitała do najgorszej meliny w mieście.
Popapranic także,jeżeli już.Następna-święta,która siedi na forum erotycznym,temacie pt.Fetysze i perwersje.

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
O, strapiony się obudził.
Wiesz, że pisanie kilku postów jeden po drugim to zły znak? Ochłoń, przemyśl...

A co do "Dla kolesia "dario az",wszystko to,co on lubi,jest super,jest normalne.To co inni lubią,to pisząc jego językiem"spierdolenie".On sam zapewne jest"spierdolony" i tu leży jego problem"
Primo nie jestem twoim kolesiem, kolegów mam normalnych.
Secundo jakbyś napisał, że fantazjujesz o spuszczaniu się na kobiety na przystankach to byłoby dziwne, ale jako fantazja. Napisałeś wyraźnie jednak, że to robiłeś, przestań się wykręcać i wybielać, masz coś z głową.

Mężczyzna

Bartolini

Podrywacz
....ostatnio jak była zmęczona, powiedziała, ze idzie spać bo musi rano wstać ale jak chcę to mogę sobie przy niej później zwalić, a gdyby miała otwarte usta to mogę jej włożyć :) Śpi bez stanika w cienkiej bluzeczce, cycuszki sterczą, dupcia wypięta, długo nie trwało... wytrysk na nią a potem przytulenie i spanko. Co myślicie, ktoś z was doświadczył takiego walenia ? a może któraś dziewczyna się wypowie co o tym myśli... powiem tak było fajnie

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
....ostatnio jak była zmęczona, powiedziała, ze idzie spać bo musi rano wstać ale jak chcę to mogę sobie przy niej później zwalić, a gdyby miała otwarte usta to mogę jej włożyć :) Śpi bez stanika w cienkiej bluzeczce, cycuszki sterczą, dupcia wypięta, długo nie trwało... wytrysk na nią a potem przytulenie i spanko. Co myślicie, ktoś z was doświadczył takiego walenia ? a może któraś dziewczyna się wypowie co o tym myśli... powiem tak było fajnie
Ja na takie cuda nie mogę liczyć ale bardzo chciałem dawno spuścić się mojej pani na policzek i usta a później patrzeć przez chwilę na nią jak leży tak ze sklejonymi wargami. Jednak jakoś sumienie mi nie pozwoliło bo ustaliliśmy, że nie zrobię niczego na co się nie zgodzi. Zastępczo posmarowałem ją gdy spała sztuczną spermą. Roztarłem jej po ustach i twarzy. Kiedy już się napatrzyłem to skrzętnie to posprzątałem. Być może kiedyś nastanie ten dzień ze będę mógł zrobić to z prawdziwym wtryskiem.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry