gdzie trysnąłeś, kapła się jestem ciekawy reakcji ?Ja kiedyś zwaliłem na swoją byłą dziewczynę gdy spała obok mnie po imprezie
Trysnąłem na jej tyłek. Miała rajstopy więc się wchłonęło trochę przez co nie zauważyła wcale, albo to też przez alko nie zwróciła na to uwagigdzie trysnąłeś, kapła się jestem ciekawy reakcji ?
TakTylko dla mnie takie rzeczy to moralne spierdolenie?
Lubię czasami tak się pobawić.macie jakieś doświadczenie, trzepanie konia i wytrysk na śpiącą dziewczynę ?
Ale to element sexu i z jednym chlopakiem tak miałam,podniecające ze facet wali nad twarzą i kończy, czy też lodzik albo minetka w zależności kto śpi.Tylko dla mnie takie rzeczy to moralne spierdolenie?
Na jednym koniu jedziemy hahaOdchyliłem majtki i zlałem się na jejntyłek. Wiem,że nie spała ale takie są konsekwencje ""focha""z njewjadomk jakkego powodu...
Ale zauważ, że cześć z udzielajacych się w wątku skończyła na jednak obcą, niczego nieświadomą dziewczynę.Ale to element sexu i z jednym chlopakiem tak miałam,podniecające ze facet wali nad twarzą i kończy, czy też lodzik albo minetka w zależności kto śpi.
Dla mnie "spierdoleniem" jak to ująłeś jest robienie zdjęć, filmów czy wysyłanie innym osobom nudesów bez wiedzy tej osoby a zboczone czy nietypowe zabawy super sprawa ale do tego trzeba kogoś zaufanego a ze ciężko o takie osoby to już inna sprawa.
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| A | Przedwczesny wytrysk od zawsze | Porady seksualne | 24 | |
| T | Lubicie patrzeć na wytrysk | Fantazje erotyczne | 3 | |
| H | Mimowolny wytrysk | Seks | 4 | |
| T | Wasz najszybszy i najwolniejszy wytrysk | Seks | 12 | |
| M | Tabletki na przedwczesny wytrysk | Porady seksualne | 6 |