• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

wytrysk na śpiącą dziewczynę, ktoś tak zwalił ?

Mężczyzna

Mkookm

Nowicjusz
Ja na moją walę zawsze jak śpi nago pijana po imprezie, czasami nawet kilka razy i spuszczam się w zasadzie wszędzie , twarz, włosy, cycki, dupa , stopy albo rozkładam jej nogi i spuszczam się na cipę

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
@dario_a_z to forum (przez sam tytuł z sexem) przyciąga mnóstwo popaprańców, w realnym życiu w swoim kręgu najprawdopodobniej byś się z nimi nie spotkał / spotkała, a tutaj wszelkie odchyły jawią się jako normalne zachowanie. Ja osobiście czuję się tu często, jakbym zawitała do najgorszej meliny w mieście.
Może nie to, że popaprańców. Obstawiam, że większość to po prostu ludzie, którzy w życiu prywatnym są zwykłymi ludźmi a tu puszczają swoje wentyle i mocno wyjeżdżają poza margines, bo "anonimowość". Coś jak na zbiorniku, fajna laska wrzuca zdjęcie, pod nim wysyp komentarzy "ale bym Cię zerżnął" i inne w ten deseń. Ale jakby przyszło co do czego to usiedliby w rogu pokoju cichutko bezradnie szlochając. Co szkodzi napisać...

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Ja na moją walę zawsze jak śpi nago pijana po imprezie, czasami nawet kilka razy i spuszczam się w zasadzie wszędzie , twarz, włosy, cycki, dupa , stopy albo rozkładam jej nogi i spuszczam się na cipę
A zdajesz sobie sprawę, że jednak jest to gwałt? Pomijam ryzyko zajścia w ciążę, ale pewnie jeszcze o tym w Twojej podstawówce nie mówili.

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Tobie się wydaje, że gwałt to jest jak facet napadnie dziewczynę, ta się drze i broni, jest przemoc, ból i penetracja.
A definicja gwałtu jest szersza, poczytaj, to nie boli.

Mężczyzna

strapiony

Podrywacz
Nie przesadzaj.Coś masz z tymi"gwałtami".Podświadomość?Sam jesteś tym,od kogo innych wyzywasz.Tak to jest-widzisz w oku innych drzazgę,ale nie widzisz belki,we własnym.Nie podoba sie,to po co tu przyłazisz? Idż sobie strzel kilka kielichów i wtefy bedziesz najpewniej szczęśliwy.Ode mnie się...wiesz co.Nie podoba się-PO CO CZYTASZ??

Mężczyzna

strapiony

Podrywacz
Sam sprawdż definicje gwałtu,bo najwyraźniej JEJ NIE ZNASZ.Twoje fantazje,zupełnie mnie nie interesują.Na koniec,mały cytat;"G"to...doprowadzenie do OBCOWANIA PŁCIOWEGO mimo braku zgody drugiej osoby.Tutaj podpunkty
-brak zgody
-środki przymusu
-wykorzystanie bezbronności
-wyk.stanu psychicznego
-Koniec dyskusji.
Żegnam ozięble.

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
To poczytaj sobie interpretacje prawników art. 197 k.k.
A na bycie społeczną spierdoliną (pardon my french) nie ma paragrafu niestety.

Mężczyzna

strapiony

Podrywacz
Radzę uważać na publiczne oskarżenia."G"to poważne przestępstwo,podobnie jak publiczne oskarżanie kogoś o to przestępstwo.Zanim napiszesz coś...dobrze się wpierw zastanów.To nie groźba,ale otrzeźwienie.Miarkuj na jakim jesteś forum...co tutaj robisz.Miarkuj,że wg.mnie,jakieś 90%,może nawet więcej wpisów tutaj,to czyste fantazje.Nie pisz już do mnie.Nie mam przyjemności z tobą rozmawiać.

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
A nie pisałeś przypadkiem, że dla ciebie "Koniec dyskusji. Żegnam ozięble."? Zdecyduj się.
PUBLICZNE oskarżenia? Weź się dzieciaku nie ośmieszaj, jesteś tu pod nickiem, jak i ja. Nikt cię tu nie zna i w sumie dobrze, mieć takiego znajomego co się spuszcza na kobiety na przystanku to wstyd. Wezwij policję na seksforum 🙃
I przestań teraz się wybielać, że "to czyste fantazje". To nie wątek o fantazjach. Napisałeś co napisałeś i żyj z tym. Trzeba było myśleć. Ospermione wątpliwej jakości spermą jakiegoś cianiasa kobiety muszą z tym żyć.

Mężczyzna

strapiony

Podrywacz
A nie pisałeś przypadkiem, że dla ciebie "Koniec dyskusji. Żegnam ozięble."? Zdecyduj się.
PUBLICZNE oskarżenia? Weź się dzieciaku nie ośmieszaj, jesteś tu pod nickiem, jak i ja. Nikt cię tu nie zna i w sumie dobrze, mieć takiego znajomego co się spuszcza na kobiety na przystanku to wstyd. Wezwij policję na seksforum 🙃
I przestań teraz się wybielać, że "to czyste fantazje". To nie wątek o fantazjach. Napisałeś co napisałeś i żyj z tym. Trzeba było myśleć. Ospermione wątpliwej jakości spermą jakiegoś cianiasa kobiety muszą z tym żyć.
Spadaj,WON !!! Teraz dotarło !!!??

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry