• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Wytrysk na pościel i kolejny seks. Czy mogła zajść w ciążę?

Status
Zamknięty.

Chris182

Cichy Podglądacz
Witam! Od niedawna zacząłem czytać na forum różne problemy ale nie pomyślałbym że i mi coś może się przydarzyć...otóż mój problem a raczej niepewność polega na tym że regularnie kochamy się ze swoją dziewczyną i gdy nie mamy zabezpieczeń to staram się nie myśleć jajami tylko główką. Problem polega na tym że kochaliśmy się raz nio i spuściłem się na szczęście na pościel no ale jak to na młodych przystaje (18 lat) znów nam się zachciało i po 2 godzinach znów się kochaliśmy nio i boje się że ten pierwszy raz co się spuściłem to zostały na moim członku jeszcze plemniki które mogły zapłodnić komórkę jajową podczas drugiego stosunku... Pomocy!

Polihymnia

Biegły Uwodziciel
Stosujecie ten tzw. stosunek przerywany? Dobrze zrozumiałam? Nie chcę tego oceniać...
Otóż plemniki znajdują się również w wydzielinie, którą członek wydziela przed erekcją... [/url]

Chris182

Cichy Podglądacz
Odp

Nio stosunek przerywany swoją drogą...ale boje sie tego że za drugim razem gdy sie kochalismy to mogly zostać jeszcze jakies plemniki na czlonku z tego pierwszego stosunku bo pierwszy raz to sie sposcilem i po dwoch godzinach znowu sie kochalismy(podczas drugiego stosunku to sie niesposcilem)HeLp Me:(

Sylwek87

Cichy Podglądacz
Jak spuszczasz sie to chyba pasowało by umyć członka no nie??wtedy jestes pewniejszy i wiesz ze nie ma na nim sladów spermy...ehhh dlaczego najpierw robisz a pozniej myslisz co???????????????

ted

Biegły Uwodziciel
Po wytrysku plemniki ktore pozostaly na czlonku zginely w ciagu tych 2 godzin. Jednak jak bylo juz wyzej napisane w plynie preejakulacyjnym takze znajduja sie plemniki zdolne do zaplodnienia. Warto jednak pomyslec o prezerwatywach i posiadac pewien zapas na takie okolicznosci.

gonia

Erotoman
18 lat i takie błedy ortograficzne ehh wiesz jak juz sie "spószczasz" to pamietaj zeby sie umyc

Sylwek87 napisał:
Jak spuszczasz sie to chyba pasowało by umyć członka no nie??wtedy jestes pewniejszy i wiesz ze nie ma na nim sladów spermy...ehhh dlaczego najpierw robisz a pozniej myslisz co???????????????

:?
oczekujesz od innych wyrozumiałosci a sam co robisz?

Sylwek87

Cichy Podglądacz
Ty Gonia tu jestes chyba od denerwowania ludzia nie od moderowania :/ bo poraz kolejny cos Ci nie pasuje:/ chce pomóc czlowiekowi i pisze mu tak zeby zrozumial. A jeśli Tobie cos w tym nie pasuje to lepiej sie nie wypowiadaj bo nic dobrego tym postem nie wnioslas i jemu rowniez nie pomoglas:/

Chris182

Cichy Podglądacz
Dzięki Sylwek i Ted

Po przeczytaniu waszych odpowiedzi troszeczke mi ulżyło...nio mogłem pomyśleć zanim coś zrobie nie tak...heh tak to już jest jak ma się piękną dziewczynę:)a za błędy ortograficzne to bardzo przepraszam ale pisałem to szybko bo zależało mi na szybkiej odpowiedzi bo sie martwiłem...jak dobrze że istnieje takie forum i spoko są ludzie:))Dziekuje:))

aprilmoon

Biegły Uwodziciel
Nie piętnuje tu nikogo ani niczego, ale po raz kolejny powtórze. Myślcie za nim coś zrobicie do cholery!!! Dziękuję za uwagę :) Chris182, nie ważne jaka jest ładna, ważne czy chcesz mieć z nią dziecko (już). Jak nie, to wytrzymaj te parę minut i skocz do apteki po prezerwatywy. Jak jest chętna to nie ucieknie a będziecie pewniejsi, że oprucz przyjemności nie dorobicie się również potomka.

Chris182

Cichy Podglądacz
Polihymnia no żebyś wiedziała jak się najadłem strachu,ja chyba zapopatrze się hurtowo w te gumki:)no cóż błąd popełniłem i już tego nigdy nie popełnie... :p No może go popęlnie jak bede miał jakieś 25 lat ale to specialnie:)A mam takie jedno pytanko do was ale szczególnie dla dziewczyn, bo jesli bedziemy sie zabezpieczać gumkami to na chleb mi nie wystarczy:)Z moim kochaniem chcemy sie zaopatrzyc w tabletki antykoncepcyjne,oczywiscie bez recepty bo do ginekologa to ona raczej nie pójdzie...znacie Pani może jakieś tabletki z normalną ceną i oczywiscie żeby były dobre(nie muszą być dobra w smaku haha) :D

gonia

Erotoman
Sylwek87 napisał:
Ty Gonia tu jestes chyba od denerwowania ludzia nie od moderowania :/ bo poraz kolejny cos Ci nie pasuje:/ chce pomóc czlowiekowi i pisze mu tak zeby zrozumial. A jeśli Tobie cos w tym nie pasuje to lepiej sie nie wypowiadaj bo nic dobrego tym postem nie wnioslas i jemu rowniez nie pomoglas:/
a wiesz co zwisa mi to i powiewa Ty rowneiz nic nie wniosłęs ciekawego do tego postu wiec o co Ci chodzi?
A jak ktos ma jeszcze ochote mi zwracac uwage to prosze bardzo nalepiej napiszcie odrazu do GODa ze chcecie innego moderatora bo nie chce mis ie czytac takich farmazonow jak sylwek pisze

Polihymnia

Biegły Uwodziciel
Chris182 napisał:
Polihymnia no żebyś wiedziała jak się najadłem strachu,ja chyba zapopatrze się hurtowo w te gumki:)no cóż błąd popełniłem i już tego nigdy nie popełnie... :p No może go popęlnie jak bede miał jakieś 25 lat ale to specialnie:)A mam takie jedno pytanko do was ale szczególnie dla dziewczyn, bo jesli bedziemy sie zabezpieczać gumkami to na chleb mi nie wystarczy:)Z moim kochaniem chcemy sie zaopatrzyc w tabletki antykoncepcyjne,oczywiscie bez recepty bo do ginekologa to ona raczej nie pójdzie...znacie Pani może jakieś tabletki z normalną ceną i oczywiscie żeby były dobre(nie muszą być dobra w smaku haha) :D
Dlaczego nie pójdzie do ginekologa? Jeśli chcesz, żeby brała byle jakie tabletki, to lepiej, żeby nie brała wcale... Lekarz musi ją zbadać i dobrać odpowiednie tabletki...

aprilmoon

Biegły Uwodziciel
Może nie jestem za bardzo w temacie, ale wydaje mnie się, że nie da się kupić tabletek bez recepty. A skoro używa tabletek to znaczy, że ginekologa odwiedzić musiała.

Chris182

Cichy Podglądacz
Nio żartowałem Polihymnia:)hah jesli mam być szczery to w jednej nocy zrobiliśmy to....uwaga:) 8 razy! sam nieumie uwierzyc że to wytrzymałem haha:)ale miło było...tylko poźniej cały dzień ledwo żyłem,czułem się tak jak bym spędził 6 godzin na siłce hah:)nio a jeśli wrócić do temaciku nio to wątpie żeby tak od siebie poszła do ginekologa,musze ją jakoś namówić hmm to może być cięzkie....sam bym nawet nieszedł :oops:

aprilmoon

Biegły Uwodziciel
Przecież ginekolog to lekarz jak każdy inny poza tym ona pewnie myśli, że jakaś wyjątkowa jest i ją napewno zapamięta. Prawda jednak jest taka, że jeśli nie jest ekstremalnym przypadkiem to zapamięta ją na jakieś 2 min. dopóki kolejna kobieta nie wejdzie do gabinetu.

Sylwek87

Cichy Podglądacz
Nie bójcie sie ginekologa on nie gryzie. Moja też sie bała na początku ale poszedłem z nią. Przepisał jej pigułki JAŚMIN które obecnie kosztują 41 zł i wystarczają na 20 dni. Moze to jest drogie ale pomyśl ile wydasz na gumki skoro tak często sie kochacie i o ile mniej przyjemnosci będziesz czerpał z sexu w gumce. To jest o wiele pewniejsze i wygodniejsze...Pozdrawiam i życze powodzenia :)

Status
Zamknięty.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry