• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Wysyłanie fotek żon, moralne czy nie?

Mężczyzna

Nameless

Nowicjusz
Witam Was moi mili czytelnicy. Podczas czytania tego wspaniałego forum pełnego dziwnych rzeczy, często trafiam na różne fetysze. Dzisiaj chciałem porozmawiać o wysyłaniu fotek swoich partnerek do obcych facetów na priv, czy wrzucanie do galerii kobiet. Jestem ciekawy dlaczego faceci robią coś tak dziwnego. Rozumiem swingowanie czy cuckold, bo tam każdy gra w otwarte karty, ale czy te kobiety wiedzą o swoich fotkach w internecie? Jeśli nie wiedzą, to jest to dla mnie zajebiście chujowe. Kompletny brak szacunku dla kobiety, która wysłała partnerowi swoje zdjęcie. Ona mu zaufała, a on rozsyła całemu internetowi jej prywatne zdjęcia.

Niektóre te zdjęcia wyglądają jakby były robione z ukrycia co już jest dla mnie kompletnie chore.
Nie rozumiem po co wrzucają te zdjęcia do galerii FORUMOWYCH KOBIET, jeśli ich nawet nie ma na tym forum. Dlaczego ma mnie ciekawić, czy podniecić obca kobieta, która nawet nie wie, o istnieniu tej fotki na tym forum? Dla mnie jedyne podniecające zdjęcia to te zrobione i wysłane przez kobietę, którą jestem zainteresowany.

Jednocześnie kobiety nie wysyłają penisów swoich facetów obcym kobietom.

Mam pytania do kobiet jak i mężczyzn odnośnie tego tematu.
Do kobiet:
- Czy macie coś przeciwko wysyłaniu waszych zdjęć przez waszych partnerów?
- Czy kiedyś miałyście taką sytuację?
- Czy może podnieca Was wysyłanie waszych fot przez waszych partnerów obcym facetom?
- Co sądzicie o facetach wysyłających takie zdjęcia?

Do mężczyzn:
- Kiedy odkryliscie w sobie taki fetysz wysyłania zdjęć partnerki?
- Czy partnerka o tym wie?
- Macie wyrzuty sumienia po wysyłaniu takich zdjęć?
- Czy to Was podnieca czy może jest jakiś inny powód?

Zapraszam do dyskusji wszystkich chętnych.
Osobiście zawadzają mi te zdjęcia żon w galeriach na forum, według mnie powinno być osobne miejsce na takie zdjęcia.

Ostatnia edycja:
Kobieta

Saanvi

Dominujący
Mam pytania do kobiet jak i mężczyzn odnośnie tego tematu.
Do kobiet:
- Czy macie coś przeciwko wysyłaniu waszych zdjęć przez waszych partnerów?
Oczywiście, że miałabym coś przeciwko, nawet sporo. Na szczęście mam pewność, że mój facet by tego nigdy nie zrobił.
- Czy kiedyś miałyście taką sytuację?
Nie, ale na forum rozmawiałam z kimś kto się dobrze zapowiadał, jednak znalazłam jego wpis w temacie o wysyłaniu fot żon/partnerek/kochanek/dziewczyn etc no i się pożegnałam. Nie zaufałabym.
- Czy może podnieca Was wysyłanie waszych fot przez waszych partnerów obcym facetom?
Hell no. W życiu.
- Co sądzicie o facetach wysyłających takie zdjęcia?
Masakra, brak szacunku dla wszelkiej prywatności. Tak samo osoby, które chcą to oglądać. Nie jest łatwo się upewnić, że ta kobieta chce aby ją obcy ludzie oglądali. Śliski temat.

Kobieta

Aya

Nowicjusz
Oczywiście, że mam przeciwko. To nie alfons aby dysponować moim ciałem. Jakbym się w to chciała pchać to bym to sama robiła.

Tacy ludzie w moich oczach są skreśleni nawet do rozmowy. Na stos takich. Zaraz się zagrzeję, jak odkryłam te posty to przecierałam oczy, że ludzie tak robią i jeszcze znajdują tylu zwolenników. Tak jak to gdy facet wrzuca czyjąś cipkę w dział cipek. Jak ta kobieta chce tam wisieć to niech się zauforyzuje i sama wrzuci. Jest tu moderacja?

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
Ja tylko napomknę, że wysyłanie zdjęć żony/dziewczyny/partnerki/kogokolwiek bez jej zgody/wiedzy to po prostu głupota i sk****ństwo.
Dlaczego? BO życie pisze różne scenariusze i dziś może się to wydawać "spoko" a jutro może jej narobić bałaganu, świat jest mały i się kurczy.

Mężczyzna

jakub915

Podrywacz
Nigdy i się nie zdarzy.

Dla mnie to czyste skurwysyństwo i będąc obiektywnym - przestępstwo. Nazywając rzeczy po imieniu, na forum mamy conajmniej kilka osób którymi prokuratura mogłaby się zainteresować, gdyby poszkodowane były świadome, że ich zdjęcia są tu udostępniane i zgłosiły ten fakt.

Art. 191a. [Naruszenie intymności seksualnej]
§ 1. Kto utrwala wizerunek nagiej osoby lub osoby w trakcie czynności seksualnej, używając w tym celu wobec niej przemocy, groźby bezprawnej lub podstępu, albo wizerunek nagiej osoby lub osoby w trakcie czynności seksualnej bez jej zgody rozpowszechnia,
podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

§ 2. Ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Kobieta

Aya

Nowicjusz
Nigdy i się nie zdarzy.

Dla mnie to czyste skurwysyństwo i będąc obiektywnym - przestępstwo. Nazywając rzeczy po imieniu, na forum mamy conajmniej kilka osób którymi prokuratura mogłaby się zainteresować, gdyby poszkodowane były świadome, że ich zdjęcia są tu udostępniane i zgłosiły ten fakt.

Art. 191a. [Naruszenie intymności seksualnej]
§ 1. Kto utrwala wizerunek nagiej osoby lub osoby w trakcie czynności seksualnej, używając w tym celu wobec niej przemocy, groźby bezprawnej lub podstępu, albo wizerunek nagiej osoby lub osoby w trakcie czynności seksualnej bez jej zgody rozpowszechnia,
podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

§ 2. Ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego.
Ja sobie ten post aż zapiszę 👍

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
Niemoralne

To w ogóle nie powinno podlegać dyskusji xD
Raz, że tak jak Jakub napisał jest na to paragraf, a dwa, że jakim prawem mamy wysyłać prywatne zdjęcia obcym osobom lub upubliczniać w internecie?
Za zgodą no to powiedzmy, że ok.
Ale bez? Popierdolone.
To jest całkowite zaprzepaszczenie zaufania jakim obdarzyła nas druga osoba.
Z mojej perspektywy, jeżeli dostaje od kogoś prywatnego nudesa, no to jest to wyraz zaufania. I staram się to szanować jak tylko potrafię 😍
Nigdy nikomu nie wysłałem ani nawet nie pokazałem nudesa, którego od kogoś dostałem w zaufaniu ❤️
I tego Wam życzę Panie i Panowie 👌
Bo to się tyczy obu stron 😏
Do mężczyzn:
Nigdy nie miałem 🤷

Kobieta

Zalotka

Podrywacz
Postaram się o maksymalnie wyważoną wypowiedź, bo mi ktoś powiedział, że się rzucam i emocjonuje.

Takich co wysyłają czyjeś fotki powinno się kastrować, wsadzać rozpalone węgle w odbyt i wydłubywać oczy 😤

prywatność rzecz święta, a jak wcześniej zwróciliście uwage nie da się za bardzo sprawdzić kto wyraził zgodę, a kto nie. Wiec jak nie chcecie być skończonymi patalachami to mówimy - nie, dziękuję popaprańcu. A nie podajemy maila…

Jakby mój facet tak robił to postępowanie dokładnie takie jak opisane wyżej plus kopniak w brzuch.