Witam Was moi mili czytelnicy. Podczas czytania tego wspaniałego forum pełnego dziwnych rzeczy, często trafiam na różne fetysze. Dzisiaj chciałem porozmawiać o wysyłaniu fotek swoich partnerek do obcych facetów na priv, czy wrzucanie do galerii kobiet. Jestem ciekawy dlaczego faceci robią coś tak dziwnego. Rozumiem swingowanie czy cuckold, bo tam każdy gra w otwarte karty, ale czy te kobiety wiedzą o swoich fotkach w internecie? Jeśli nie wiedzą, to jest to dla mnie zajebiście chujowe. Kompletny brak szacunku dla kobiety, która wysłała partnerowi swoje zdjęcie. Ona mu zaufała, a on rozsyła całemu internetowi jej prywatne zdjęcia.
Niektóre te zdjęcia wyglądają jakby były robione z ukrycia co już jest dla mnie kompletnie chore.
Nie rozumiem po co wrzucają te zdjęcia do galerii FORUMOWYCH KOBIET, jeśli ich nawet nie ma na tym forum. Dlaczego ma mnie ciekawić, czy podniecić obca kobieta, która nawet nie wie, o istnieniu tej fotki na tym forum? Dla mnie jedyne podniecające zdjęcia to te zrobione i wysłane przez kobietę, którą jestem zainteresowany.
Jednocześnie kobiety nie wysyłają penisów swoich facetów obcym kobietom.
Mam pytania do kobiet jak i mężczyzn odnośnie tego tematu.
Do kobiet:
- Czy macie coś przeciwko wysyłaniu waszych zdjęć przez waszych partnerów?
- Czy kiedyś miałyście taką sytuację?
- Czy może podnieca Was wysyłanie waszych fot przez waszych partnerów obcym facetom?
- Co sądzicie o facetach wysyłających takie zdjęcia?
Do mężczyzn:
- Kiedy odkryliscie w sobie taki fetysz wysyłania zdjęć partnerki?
- Czy partnerka o tym wie?
- Macie wyrzuty sumienia po wysyłaniu takich zdjęć?
- Czy to Was podnieca czy może jest jakiś inny powód?
Zapraszam do dyskusji wszystkich chętnych.
Osobiście zawadzają mi te zdjęcia żon w galeriach na forum, według mnie powinno być osobne miejsce na takie zdjęcia.
Niektóre te zdjęcia wyglądają jakby były robione z ukrycia co już jest dla mnie kompletnie chore.
Nie rozumiem po co wrzucają te zdjęcia do galerii FORUMOWYCH KOBIET, jeśli ich nawet nie ma na tym forum. Dlaczego ma mnie ciekawić, czy podniecić obca kobieta, która nawet nie wie, o istnieniu tej fotki na tym forum? Dla mnie jedyne podniecające zdjęcia to te zrobione i wysłane przez kobietę, którą jestem zainteresowany.
Jednocześnie kobiety nie wysyłają penisów swoich facetów obcym kobietom.
Mam pytania do kobiet jak i mężczyzn odnośnie tego tematu.
Do kobiet:
- Czy macie coś przeciwko wysyłaniu waszych zdjęć przez waszych partnerów?
- Czy kiedyś miałyście taką sytuację?
- Czy może podnieca Was wysyłanie waszych fot przez waszych partnerów obcym facetom?
- Co sądzicie o facetach wysyłających takie zdjęcia?
Do mężczyzn:
- Kiedy odkryliscie w sobie taki fetysz wysyłania zdjęć partnerki?
- Czy partnerka o tym wie?
- Macie wyrzuty sumienia po wysyłaniu takich zdjęć?
- Czy to Was podnieca czy może jest jakiś inny powód?
Zapraszam do dyskusji wszystkich chętnych.
Osobiście zawadzają mi te zdjęcia żon w galeriach na forum, według mnie powinno być osobne miejsce na takie zdjęcia.
Ostatnia edycja: