• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wymagania kobiet względem faceta do związku/ do seksu

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Sądzę, że takich, którzy zaliczą wymogi z pierwszej kolumny na tym forum jest 1%. Przy liczbie użytkowników 45,3 tys (aktualne dane), nie wiem ile jest tu kobiet, pewnie nie więcej niż 1/4, więc facetów jest maksymalnie 34 tys. Z tego 1% daje nam 340 mężczyzn, których możesz brać po uwagę. I teraz z tych 340 ilu jest spełniających wymogi z 3 kolumny? Max 5%? Wychodzi 17 facetów. Mówiłam, przy tych wymogach - marne szanse, ale życzę ci powodzenia 😄
Ale ja nie potrzebuję 340 mężczyzn, tylko JEDNEGO :)
Nawet jeśli nie spotkam go tutaj, to może spotkam go na ulicy :)

Na pewno jest gdzieś facet, który jest kulturalny, wierny, z poczuciem humoru, godny zaufania, wspierający, troskliwy a przy tym nie jest jest żonatym , bezzębnym murzynem z problemem alkoholowym, lubiącym cuckold, nie szanującym kobiet, lubiącym penisy w swojej dupie i do tego z przeszłością kryminalną i alimentową 😂

Mężczyzna

Zenko

Biegły Uwodziciel
Sądzę, że takich, którzy zaliczą wymogi z pierwszej kolumny na tym forum jest 1%. Przy liczbie użytkowników 45,3 tys (aktualne dane), nie wiem ile jest tu kobiet, pewnie nie więcej niż 1/4, więc facetów jest maksymalnie 34 tys. Z tego 1% daje nam 340 mężczyzn, których możesz brać po uwagę. I teraz z tych 340 ilu jest spełniających wymogi z 3 kolumny? Max 5%? Wychodzi 17 facetów. Mówiłam, przy tych wymogach - marne szanse, ale życzę ci powodzenia 😄
To niesłychanie małe prawdopodobieństwo trafić na takiego.

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Ale ja nie potrzebuję 340 mężczyzn, tylko JEDNEGO :)
Nawet jeśli nie spotkam go tutaj, to może spotkam go na ulicy :)

Na pewno jest gdzieś facet, który jest kulturalny, wierny, z poczuciem humoru, godny zaufania, wspierający, troskliwy a przy tym nie jest jest żonatym , bezzębnym murzynem z problemem alkoholowym, lubiącym cuckold, nie szanującym kobiet, lubiącym penisy w swojej dupie i do tego z przeszłością kryminalną i alimentową 😂
Nooo gdzieś tam taki jest, a jak jest na forum, to dzięki tej tabelce, mam nadzieję, że już wie gdzie się zgłosić 😄 Liczę też, że jak się zgłosi, to dasz nam znać o sukcesie i może inne kobiety też tu wstawią swoje tabelki 😋

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Nie no życie mnie nauczylo ze nawet jeśli dziewczyna nie polyka to wbrew pozrorom może sie okazać calkiem sympatyczna :p
A tak serio to mysle ze sporo z tych rzeczy to nie jest kwestia partnera do zwiazku (ja nie chcialbym sie nawet z znać z kims z przeszloscia kryminalną, nie wspominając już o murzynach xD) a niektóre z tych są troche na wyrost. Niezdary bywają slodkie :p
Z jednym może nie połykać z innym nie będzie miała nic przeciwko i nawet wytrysk na twarz wyda się podniecający.... ale biorąc ten przykład... ja bym nie skreśliła faceta, który np. nie chce spróbować ze mną analu... (w moją stronę) może z czasem by sam zechciał, a jak nie, to namawiałabym. Ale jakby nie lubił minetki... no kurde, brakowałoby mi tego i raczej bym na taki kompromis nie poszła.

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Z jednym może nie połykać z innym nie będzie miała nic przeciwko i nawet wytrysk na twarz wyda się podniecający.... ale biorąc ten przykład... ja bym nie skreśliła faceta, który np. nie chce spróbować ze mną analu... (w moją stronę) może z czasem by sam zechciał, a jak nie, to namawiałabym. Ale jakby nie lubił minetki... no kurde, brakowałoby mi tego i raczej bym na taki kompromis nie poszła.
Ja dlatego nie skreślam tych z futrem na plecach, zawsze można wydepilować plastrami 😆

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Weź jeszcze pod uwagę, że połowa użytkowników jest pewnie nieaktywna. Zostaje nam tylko 8,5 sensownego faceta dla Magii 😋
Jeszcze weź pod uwagę, że taki facet może mieć swoją tabelkę, w której ja nie spełnię wymagań... bo to też ważne, jak sama pisałaś, by szalał za mną :)

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Jeszcze weź pod uwagę, że taki facet może mieć swoją tabelkę, w której ja nie spełnię wymagań... bo to też ważne, jak sama pisałaś, by szalał za mną :)
Nieee, u nich to tak nie działa, jeśli wyglądowo jesteś jego 10/10 i masz znośny charakter, to biorą, w żadne tabelki się nie bawią 😅🤣😂

Mężczyzna

Kratos

Seks Praktykant
Dla jednego byś nie poszła, dal innego może byś sie zdecydowala. Sama to napisalas chwile wczesniej :p Mi sie wydaje ze najlepiej jak sie znajdzie taka osobe dla której jestes w stanie naginac swoje zasady zeby tylko jej bylo przyemnie :)

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Dla jednego byś nie poszła, dal innego może byś sie zdecydowala. Sama to napisalas chwile wczesniej :p Mi sie wydaje ze najlepiej jak sie znajdzie taka osobe dla której jestes w stanie naginac swoje zasady zeby tylko jej bylo przyemnie :)
Te, które mogę nagiąć są w drugiej kolumnie, te z pierwszej kolumny są nie do nagięcia ;)
Poza tym za każdym razem jak naginałam zasady, to później to przeszkadzało, narastało i kończyło się źle! Jeśli widzę, że facet jest nie dla mnie to nie ma mowy o związku, nie ma zmiłuj :)

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Wogole dla ciebie na + bo jak sie umowisz z gosciem i dasz mu taka ankiete do wypelnienia to sobie pomysli o fajnie ma poczucie humoru :D a zycie i tak bedzie weryfikowac. Pozniej wspolne mieszkanie i kolejne problemy podzial obowiazkow , dlaczego nie opuszczasz deski w toalecie kilka awantur i faktycznie tabelka bedzie ewoluowac. Do kompromisow trzeba dorosnac albo zmeczyc sie poszukiwaniami, a i zbierajacie po sobie wlosy po toalecie ile takich dziwnych awantur przerabialem jak sobie przypomne to dopisze.

Mężczyzna

Kratos

Seks Praktykant
Te, które mogę nagiąć są w drugiej kolumnie, te z pierwszej kolumny są nie do nagięcia ;)
Poza tym za każdym razem jak naginałam zasady, to później to przeszkadzało, narastało i kończyło się źle! Jeśli widzę, że facet jest nie dla mnie to nie ma mowy o związku, nie ma zmiłuj :)
Czyli ciamajda nawet jak jest slodki odpada?

Kobieta

Magia2000

Erotoman
dlaczego nie opuszczasz deski w toalecie kilka awantur i faktycznie tabelka bedzie ewoluowac.
Byle nie szczał po ścianach a jak obleje deskę to niech ją umyje, może nauczę go sikać na siedząco, albo do kuwety... z kotem się udało to z facetem też powinno 😂 😂 😂
Czyli ciamajda nawet jak jest slodki odpada?
Nie, nie odpada, przejrzyj tabelkę jeszcze raz co NA PEWNO odpada, reszta jest fakultatywna.

Mężczyzna

Kratos

Seks Praktykant
Byle nie szczał po ścianach a jak obleje deskę to niech ją umyje, może nauczę go sikać na siedząco, albo do kuwety... z kotem się udało to z facetem też powinno 😂 😂 😂

Nie, nie odpada, przejrzyj tabelkę jeszcze raz co NA PEWNO odpada, reszta jest fakultatywna.
Niezdarny zyciowo jest nieakceptowalny

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry