• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wykształcenie, inteligencja, elokwencja

Mężczyzna

topwestman

Cichy Podglądacz
Jak powyższe czynniki wpływają na relację długo/krótkoterminowe? O ile w długoterminowej z pewnością znacznie to ma kolosalne, o tyle słyszałem/mówi się, że kobiety dają się łomotać bez wchodzenia w związki takim gachom będącym w konflikcie z prawem, niezbyt ogarniętym finansowo czy z niewielką ilością przeczytanych książek. Nie mam na myśli totalnych gamoni. Być może jest to tylko zasłyszany stereotyp aplikowalny jedynie do podobnych poziomem lasek. Być może wypadkowa jest zmienna w czasie i zależy też od wieku laski... Dobra, czekam na wasze opinie.

Mężczyzna

forhir

Cichy Podglądacz
Jak powyższe czynniki wpływają na relację długo/krótkoterminowe? O ile w długoterminowej z pewnością znacznie to ma kolosalne, o tyle słyszałem/mówi się, że kobiety dają się łomotać bez wchodzenia w związki takim gachom będącym w konflikcie z prawem, niezbyt ogarniętym finansowo czy z niewielką ilością przeczytanych książek. Nie mam na myśli totalnych gamoni. Być może jest to tylko zasłyszany stereotyp aplikowalny jedynie do podobnych poziomem lasek. Być może wypadkowa jest zmienna w czasie i zależy też od wieku laski... Dobra, czekam na wasze opinie.
Lobuz kocha najbardziej ;)

A jak lobuz jeszcze przeczytal w zyciu sporo ksiazek, to juz w ogole kobiety staja sie latwe, ale ja nie bawie sie w przygodny seks, ONS, zwal jak pchal :D

Mężczyzna

topwestman

Cichy Podglądacz
I Ty @forhir jesteś tym łobuzem scyzorykiem? I doświadczyłeś tego uwielbienia od strony damskiej? Podziel się zatem swoimi spostrzeżeniami z kolegami 😁

Mężczyzna

Pawko

Seks Praktykant
Może samo wykształcenie aż tak mocno nie ale inteligencja i elokwencja ma duże znaczenie dla mnie przy długoterminowym związku, ale przy jakiś przygodach czy krótkich związkach nie patrzyłem na to za bardzo a szczególnie przy jednorazowych akcjach

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Temat jak przeczytałem wśród tych wszystkich "jakaś Pani na kamerkę" "któraś dziewczyna chce ocenić kutasa" to miałem widok człowieka w garniturze na zebraniu meneli 😂

Ale wątek fajny więc do brzegu.
Mam wrażenie, że pytanie chyba głównie do Pań ale 🤷
Dla mnie ogólnie cechy istotne - byłem kiedyś z dziewczyną na tyle głupią, że autentycznie miałem poczucie, że ją wykorzystałem i potem kaca moralnego 🫣
Wykształcenie - nie jest dla mnie aż tak ważne bo często nie idzie w parze z ważniejszymi cechami
Inteligencja - to jest ważne, lubię mieć o czym pogadać / popisać
Elokwencja - opisałbym to może bardziej jako kultura i to wtedy też byłoby dość istotne 😉

Powiedzmy ogólnie, że nie spotkałbym się z dziewczyną z którą nie miałbym o czym porozmawiać, wolałbym nawet taką, która wiedziała by więcej ode mnie i potrafiła mnie zaskoczyć czymś ciekawym 😁

Mężczyzna

Daro Dario

Cichy Podglądacz
TWOJA ELOKENCJA TEZ POZOSTAWIA WIELE DO ZYCZENIA gachom ,,,,lomotac, Q mature to ty chociaz zdales o wlasnych silach

Mężczyzna

topwestman

Cichy Podglądacz
TWOJA ELOKENCJA TEZ POZOSTAWIA WIELE DO ZYCZENIA gachom ,,,,lomotac, Q mature to ty chociaz zdales o wlasnych silach
Czy znasz pojęcie języka potocznego? Proponuję przyswoić znaczenie slangu, kolokwializmu czy słownictwa potocznego. W zasadzie szanowny panie inteligencie to polecam przeczytać swój wątpliwej jakości komentarz i wstawić go ponownie w poprawionej formie bo wystawiasz się na pośmiewisko.

Mężczyzna

Daro Dario

Cichy Podglądacz
Czy znasz pojęcie języka potocznego? Proponuję przyswoić znaczenie slangu, kolokwializmu czy słownictwa potocznego. W zasadzie szanowny panie inteligencie to polecam przeczytać swój wątpliwej jakości komentarz i wstawić go ponownie w poprawionej formie bo wystawiasz się na pośmiewisko.
Inteligencja nie przejawia sie tylko na znajomosci ortografii interpunkcji . A pojeciecie kolokwializmu jest nadmiernie uzuwane. Debilu