• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wykorzystywanie słodyczy podczas gry wstępnej

Mężczyzna

Cipeczka12

Podrywacz
-Żelki Są Świetne, Gdy Się Je Wkłada Do Penisa 😛Ale Nie Te Kwaśne 😅 Ogólnie Żelki Dobrze Się Łączą Z Sokami Ludzkimi 😉
-Lewatywy Piwne ITP, Są Ciekawe (Ważne By Alkohol Był NiskoProcentowy 😁)
-Nutella Się NaDaje Do Wielu Rzeczy Bo Tak Nie Płynie Jak Śmietana, Ale Obie Rzeczy Są Za Tłuste Do Takich Zabaw
-O Bananie Nie Muszę Chyba Wspominać😏
-Jabłka Są Dobre Jako Kulki Analne Bo Są Twarde 😂
-Różne Melony Się Nadają Na Masturbatory 😈NP Taki Melon Miodowy 👉👌

Kobieta

Cassie

Cichy Podglądacz
Ciekawy wątek, akurat mi jedzenie nie kojarzy się z seksem, ale bardzo polecam gre wstępna albo masturbacje lizakiem 😉 a i nigdy nie zgadzajcie się na oral tuz po ostrym jedzeniu 😂

Mężczyzna

Arno45

Podrywacz
Ciekawy wątek, akurat mi jedzenie nie kojarzy się z seksem, ale bardzo polecam gre wstępna albo masturbacje lizakiem 😉 a i nigdy nie zgadzajcie się na oral tuz po ostrym jedzeniu 😂
Dziwne spostrzeżenie, ja bym powiedział że bardzo kojarzy się. Na przykład szparagi, jajka, sushi zjadane z brzucha, oczywiście owoce morza, krewetki, mule, przysłowiowe ostrygi które są symbolem późniejszych uniesień, ( i wiele innych potraw bedacych naturalnymi afrydyzjamkami ) popijane białym lekkim winem, a akurat konsumpcja słodyczy, innych cukrów z którego rozkładem organizm trudno sobie radzi to nie wiem czy sprzyja seksowi. Zapewne rzucą się tu z zaprzeczaniem wielbiciele polewania sie czekoladą albo innymi syropami ale czy rzeczywiście lepienie się do siebie i wręcz sklejanie od cukru i tarcie jest tak podniecające ale jak kto lubi rzecz jasna.

Mężczyzna

Cipeczka12

Podrywacz
Dziwne spostrzeżenie, ja bym powiedział że bardzo kojarzy się. Na przykład szparagi, jajka, sushi zjadane z brzucha, oczywiście owoce morza, krewetki, mule, przysłowiowe ostrygi które są symbolem późniejszych uniesień, ( i wiele innych potraw bedacych naturalnymi afrydyzjamkami ) popijane białym lekkim winem, a akurat konsumpcja słodyczy, innych cukrów z którego rozkładem organizm trudno sobie radzi to nie wiem czy sprzyja seksowi. Zapewne rzucą się tu z zaprzeczaniem wielbiciele polewania sie czekoladą albo innymi syropami ale czy rzeczywiście lepienie się do siebie i wręcz sklejanie od cukru i tarcie jest tak podniecające ale jak kto lubi rzecz jasna.
Krewetki ? 🤨Chyba PoJebało Totalnie 🤣🤣🤣Przecież To Palce Lizać Deser 😗🤌

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Zdarzyła się bita śmietana, lody i mleczko w tubce.
Urocze, słodkie, ale nie jest to coś, za czym tęsknię i potrzebuję.
Wkurza mnie to klejenie po.
Po trzeba baaardzo dokładnie wylizać i nie będzie się kleić 😜 Wiem, że to wymaga czasu i zaangażowania ale jakby co jestem chętny 😃👅