• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wyjątkowa sesja Oli

Kobieta

Lesbijka

Biegły Uwodziciel
@psotka i @Lesbijka mam nadzieję, że się Wam spodoba
I nagle…
pojawiła się linia.
Ta jedna, charakterystyczna – od biodra, przez talię, aż po ramię.
Klik. (y) 💋
Pocałunek był niezgrabny, pełen lęku. Zupełnie, jakby był prawdziwie pierwszym. Dotyk miękkich, ciepłych warg wręcz elektryzował. Drugi był już głębszy, pewniejszy, bardziej namiętny. Zbliżyły się do siebie, wtuliły, a ich języki tańczyły splecione w powolnym, zmysłowym rytmie. 💋 (y) 🥰

Ostatnia edycja:
Kobieta

Lesbijka

Biegły Uwodziciel
Ale żeby nie było na potem - na kiedyś są też drobne mankamenty tak jak ja to nazywam stylistyki emocjonalnej...😲
Ola ułożyła się na plecach, a Kasia ostrożnie weszła na nią, tak by jej łono znalazło się nad twarzą itd. Włazi to się na drabinę po czereśnie... :p To mnie wytrąciło z dobrego klimatu jak czytam po raz drugi aczkolwiek uwaga moja nie jest kąśliwą (y)

Mężczyzna

Misfit

Nowicjusz
Ale żeby nie było na potem - na kiedyś są też drobne mankamenty tak jak ja to nazywam stylistyki emocjonalnej...😲
Ola ułożyła się na plecach, a Kasia ostrożnie weszła na nią, tak by jej łono znalazło się nad twarzą itd. Włazi to się na drabinę po czereśnie... :p To mnie wytrąciło z dobrego klimatu jak czytam po raz drugi aczkolwiek uwaga moja nie jest kąśliwą (y)
Więc weszła, a nie wlazła 😜 choć ta czereśnia chyba była tego warta