Chciałbym tylko napisać że jest okres przedjesienney , czekam na rajstopy na ulicach by o nich później fantazjować ….. jestem teraz mega napalony , nigdy nic nie zrobię wbrew kobiecie , mam nadzieję że jak patrzę to nikomu dyskomfortu nie sprawię. Czekam na cieliste do spodenek , czekam na czarne na imprezach , czekam aż żona założy , jej koleżanka której przypadkowa dotknę , panie w autobusie , tramwaju , gdziekolwiek ….. tak bardzo chcę zobaczyć rajstopy. Kutas mi stoi ale nie myślę o seksie , nigdy to nie był cel …. Celem było patrzeć , czasem dotknąć przypadkowo a jak już kobieta pija a to i rozmowa o rajstopach ( myślę że nie domyślają się o co mi chodzi ). U mnie sama rozmowa z dziewczyną powoduje wzwód , nie daj doszedłem na tym forum czytając tylko posty …. Czasem fantazje , czasem coś niby z reala ….. kocham rajstopy , jestem bardzo pijany ale całuję wszystkie kobiety który je czasami noszą …. Czasem nawet dochodziłem tutaj pisząc z facetem , który mi coś nawinął o rajstopach. Nie zakładam ich na siebie , parę razy jak były na wierzchu do dotknąłem, kocham żonę bardzo ale też bardzo lubię patrzeć na inne nogi. Żonie powiedziałem że zawsze będę wierny ale jeżeli chodzi o rajstopy to zawsze o wszędzie będę patrzył i fantazjował …. Idę ogdladac jakieś zdjęcia na instagramie , jeszcze raz serdeszcznie pozdrawiam chociaż jedna rajstopiare , dojdę to mi ulży. Ps. Byłem dzisiaj na osiemnastce , bardzo się zawiodłem …. Za moich czasów co druga laska miała rajstopy …. Przynajmniej do pewnego momentu….. teraz jedna kabaretki , nogi ładne ale kabaretki ….. druga miała , ale też kozaki długie , po 22 wyszła w adidasach , a po 23 zdjęła te cieliste …. I tyle z mojego widoku . A 15 lat temu na studniówce ….. 70 % dziewczyn z mojej klasy pończochy ….. musiałem się zadowolić w kibelku , trwało to jakieś 20 sekund … serio. Dobra pewnie i tak już nikt nie czyta , całusy dla jakiejkolwiek rajstopiary , dziękuję że jesteś i wiedz że jest jakaś część facetów która to uwielbia …. I jak założysz następnym razem to pomyśl o mnie i że jakbym zobaczył na żywo to bym pewnie wybuchł. Dobra , trzymajcie się idę oglądać randomy na IG , choć zacznę od dua lipy
…. Kożuchowska , post na Instagramie z 2020 25.03