TIRCo studiujesz?
TIRCo studiujesz?
Owszem, tak się robi.No tak badają dziewice
Czekaj czekaj... jaką Ty dziewicą jesteś? Jak było w Tobie dildo czy wibrator to już żadna dziewica z Ciebie. Chyba, że bawisz się w logikę "Bzykałam się z 15 chłopakami na OF, ale to było zawodowe, więc nada jestem dziewicą, bo to nie było z miłości"... Powiedz po prostu, że nie uprawiałaś seksu z facetem, a nie mów o dziewictwie...Tak strasznie się boję i chyba bym nie powiedziała na spotkaniu z chłopakiem że jestem dziewicą...
U lekarza ginekologa nawet nie powiedziałam bo się bałam że przez odbyt będzie mnie badał 🫣
Tak przez odbyt i usg podbrzuszaTak strasznie się boję i chyba bym nie powiedziała na spotkaniu z chłopakiem że jestem dziewicą...
U lekarza ginekologa nawet nie powiedziałam bo się bałam że przez odbyt będzie mnie badał 🫣
Nie podoba mi się to że tak łatwo mnie oceniają wszyscy:/ a nie zagłębią się.Wystarczy poświęcić 15 minut, by rozgryźć autorkę postu na podstawie jej wcześniejszych wpisów
Zero, bo nigdy nie byłam. Nawet nie widziałam ani nie dotykałam penisa na żywo;(Ciekawi mnie tylko ile trwał Twój najdłuższy związek
Nie musisz odpowiadać na wszystkie pytania. Wybieraj to co może Ci pomócNie podoba mi się to że tak łatwo mnie oceniają wszyscy:/ a nie zagłębią się.
Zero, bo nigdy nie byłam. Nawet nie widziałam ani nie dotykałam penisa na żywo;(
Nie zgadzam się z Twoją opinią, że wszyscy oceniają Cię pochopnie. Mieliśmy okazję pisać ze sobą jakiś czas temu i niestety mam o Tobie podobne zdanie. Opierając się jednak tylko na Twoich publicznych wypowiedziach, dałaś się poznać jako kobieta, która chciałaby coś podziałać, ale wciąż odnajdujesz jakieś kłody pod nogami. Wyluzuj trochę, przestań wszędzie szukać problemów, powodów dla których miałoby pójść coś źle. Jako młoda i atrakcyjna kobieta masz dużą szansę znaleźć kogoś. Ba... idę o zakład, że na priv miałaś conajmniej kilka propozycji - jedynie odsiej ziarno od plew jak to kiedyś o innym portalu pisała @SaanviNie podoba mi się to że tak łatwo mnie oceniają wszyscy:/ a nie zagłębią się.
Masło maślaneNie zgadzam się z Twoją opinią, że wszyscy oceniają Cię pochopnie. Mieliśmy okazję pisać ze sobą jakiś czas temu i niestety mam o Tobie podobne zdanie.
Bardzo ciężko wyluzować w relacjach damsko-męskich po pochłonięciu wiedzy z instagrama gdy to przestrzegają o wszystkim...Wyluzuj trochę, przestań wszędzie szukać problemów, powodów dla których miałoby pójść coś źle.
Tutaj to wiadomo że raczej wszyscy chcą seksu. Podobnie na tinderzeBa... idę o zakład, że na priv miałaś conajmniej kilka propozycji
Napisałaś literalnie, że wszyscy oceniają Cię pochopnie. Pokazałem Ci choćby jeden przypadek, gdy ocena powstała po dokładnie kontakcie priv trwającym 10 dni i mając do wglądu 159 Twoich publicznych postów (licząc ten który cytuję). Dalej uważasz, że pochopnie?Masło maślane![]()
Dlatego właśnie pisałem wcześniej, że Gen Z ma przewalone. Karmicie się (bez urazy) gównem wpływającym na skrajne emocje, robionym pod jak największe zasięgi, jednak nie mającym nic wspólnego z rzeczywistością.Bardzo ciężko wyluzować w relacjach damsko-męskich po pochłonięciu wiedzy z instagrama gdy to przestrzegają o wszystkim...
I znów błąd w Twojej logice. Czytałaś mój wątek w dziale ogłoszenia? Dalej wszyscy?Tutaj to wiadomo że raczej wszyscy chcą seksu. Podobnie na tinderze![]()
Aniu, masz 24 lata, nie miałaś do tej pory chłopaka i wiedzę na temat relacji damsko męskich czerpiesz z Instagrama. To pokazuje, że z Tobą coś jest nie takMasło maślane
Bardzo ciężko wyluzować w relacjach damsko-męskich po pochłonięciu wiedzy z instagrama gdy to przestrzegają o wszystkim...
Tutaj to wiadomo że raczej wszyscy chcą seksu. Podobnie na tinderze![]()
Nick się zgadzaTo pokazuje, że z Tobą coś jest nie tak
No niedoświadczoną.jesteś dziewicą bez wiedzy o partnerstwie, co w żadnym wypadku nie jest powodem do wstydu lub jakąkolwiek ujmą.
Niedoświadczona, nie musi być to dziewica z błoną jak z dawnych lat.Która, boi się seksu i penetracji pochwowej, przy czym wpycha sobie dildo i mówi, że dalej jej mało
Każdy ma prawo do fantazjipisząc jednocześnie na forum, że by chciała, żeby ją grzmocil skolim
Pomyliłam z westibulodynią, odmianą wulwodynii.Pochwica to schorzenie, które wymaga oczyszczenia głowy, to ona Ci daje impulsy, na które reaguje cialo
Włosy nie mają nic do higieny. Tak samo się dba o ciało.Busz w majtkach dodaje kropkę nad i, pokazując, że średnio dbasz o higienie osobistą
Co ma obecność na forum (niecodzienna) do związkówzestawiając więc Twoje prawie 3 lata na forum zupełnie się nie dziwię, czemu nie masz chłopaka i jesteś dziewicą
W takim razie tytuł wątku jest z dupy, chyba, że od czasu założenia wątku przestałaś być dziewicą, a stałaś się niedoświadczoną?Niedoświadczona, nie musi być to dziewica z błoną jak z dawnych lat.
Dążyłem do tego, że obawiasz się seksu, jednak chętnie byś penisa dotknęła pytając się nawet jaki jest w dotykuNick się zgadza, manipulator, bo mówisz mi że coś ze mną nie tak, bo oglądam edukację seksualną prowadzoną przez pofesjonalistów zamiast pani od polaka w szkole xd. Polecam agaszuscik, wdzdlazaawansowanych bo robotę dziewczyny robią bardzo dobrze.
No niedoświadczoną.
Niedoświadczona, nie musi być to dziewica z błoną jak z dawnych lat.
Każdy ma prawo do fantazji.
Pomyliłam z westibulodynią, odmianą wulwodynii.
Włosy nie mają nic do higieny. Tak samo się dba o ciało.
I gdybyś był na świeżo z moimi wpisami to byś wiedział że już nie mam buszu.
Co ma obecność na forum (niecodzienna) do związków![]()
Koleś, Ty tu też masz poważny problem. Z sobą. Jesteś tu z tego co widzę miesiąc. Nick bardzo adekwatny, podpuszczasz, manipulujesz, udajesz wszechwiedzącego. Nikt z jakimś nieznanym userem nie będzie o swoich problemach pisał na pw xDW dalszym ciągu nie napisałaś na pw, temat z mojej strony uważam za zamknięty
Masz rację, dziękuję za Twoją opinięKoleś, Ty tu też masz poważny problem. Z sobą. Jesteś tu z tego co widzę miesiąc. Nick bardzo adekwatny, podpuszczasz, manipulujesz, udajesz wszechwiedzącego. Nikt z jakimś nieznanym userem nie będzie o swoich problemach pisał na pw xD
Poza tym, jak widzę takie komentarze jak Twoje, to szlag mnie trafia. Bo potem są takie tematy na forum poruszane jak "kryzys męskości" Dlatego Ci napisałem na priv, żebys postarał się zmężnieć, a nie płakać na forumKoleś, Ty tu też masz poważny problem. Z sobą. Jesteś tu z tego co widzę miesiąc. Nick bardzo adekwatny, podpuszczasz, manipulujesz, udajesz wszechwiedzącego. Nikt z jakimś nieznanym userem nie będzie o swoich problemach pisał na pw xD