• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Wstyd za bycie dziewicą

Mężczyzna

jakub915

Podrywacz
Tak strasznie się boję i chyba bym nie powiedziała na spotkaniu z chłopakiem że jestem dziewicą 😕...
U lekarza ginekologa nawet nie powiedziałam bo się bałam że przez odbyt będzie mnie badał 🫣
Czekaj czekaj... jaką Ty dziewicą jesteś? Jak było w Tobie dildo czy wibrator to już żadna dziewica z Ciebie. Chyba, że bawisz się w logikę "Bzykałam się z 15 chłopakami na OF, ale to było zawodowe, więc nada jestem dziewicą, bo to nie było z miłości"... Powiedz po prostu, że nie uprawiałaś seksu z facetem, a nie mów o dziewictwie...

Mężczyzna

Manipulator

Nowicjusz
Wystarczy poświęcić 15 minut, by rozgryźć autorkę postu na podstawie jej wcześniejszych wpisów

Ciekawi mnie tylko ile trwał Twój najdłuższy związek

Kobieta

Karotka

Seks Praktykant
Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
Nie podoba mi się to że tak łatwo mnie oceniają wszyscy:/ a nie zagłębią się.

Zero, bo nigdy nie byłam. Nawet nie widziałam ani nie dotykałam penisa na żywo;(
Nie musisz odpowiadać na wszystkie pytania. Wybieraj to co może Ci pomóc:)
Inaczej będziesz się niepotrzebnie rozpraszać. Staraj się nawiązać rozmowę z doświadczona kobietą, lub rówieśniczką z podobnym problemem

Mężczyzna

jakub915

Podrywacz
Nie podoba mi się to że tak łatwo mnie oceniają wszyscy:/ a nie zagłębią się.
Nie zgadzam się z Twoją opinią, że wszyscy oceniają Cię pochopnie. Mieliśmy okazję pisać ze sobą jakiś czas temu i niestety mam o Tobie podobne zdanie. Opierając się jednak tylko na Twoich publicznych wypowiedziach, dałaś się poznać jako kobieta, która chciałaby coś podziałać, ale wciąż odnajdujesz jakieś kłody pod nogami. Wyluzuj trochę, przestań wszędzie szukać problemów, powodów dla których miałoby pójść coś źle. Jako młoda i atrakcyjna kobieta masz dużą szansę znaleźć kogoś. Ba... idę o zakład, że na priv miałaś conajmniej kilka propozycji - jedynie odsiej ziarno od plew jak to kiedyś o innym portalu pisała @Saanvi

Kobieta

Karotka

Seks Praktykant
Nie zgadzam się z Twoją opinią, że wszyscy oceniają Cię pochopnie. Mieliśmy okazję pisać ze sobą jakiś czas temu i niestety mam o Tobie podobne zdanie.
Masło maślane 😅

Wyluzuj trochę, przestań wszędzie szukać problemów, powodów dla których miałoby pójść coś źle.
Bardzo ciężko wyluzować w relacjach damsko-męskich po pochłonięciu wiedzy z instagrama gdy to przestrzegają o wszystkim...

Ba... idę o zakład, że na priv miałaś conajmniej kilka propozycji
Tutaj to wiadomo że raczej wszyscy chcą seksu. Podobnie na tinderze:(

Mężczyzna

jakub915

Podrywacz
Masło maślane 😅
Napisałaś literalnie, że wszyscy oceniają Cię pochopnie. Pokazałem Ci choćby jeden przypadek, gdy ocena powstała po dokładnie kontakcie priv trwającym 10 dni i mając do wglądu 159 Twoich publicznych postów (licząc ten który cytuję). Dalej uważasz, że pochopnie?

Bardzo ciężko wyluzować w relacjach damsko-męskich po pochłonięciu wiedzy z instagrama gdy to przestrzegają o wszystkim...
Dlatego właśnie pisałem wcześniej, że Gen Z ma przewalone. Karmicie się (bez urazy) gównem wpływającym na skrajne emocje, robionym pod jak największe zasięgi, jednak nie mającym nic wspólnego z rzeczywistością.

I znów błąd w Twojej logice. Czytałaś mój wątek w dziale ogłoszenia? Dalej wszyscy?

Mężczyzna

Manipulator

Nowicjusz
Masło maślane 😅

Aniu, masz 24 lata, nie miałaś do tej pory chłopaka i wiedzę na temat relacji damsko męskich czerpiesz z Instagrama. To pokazuje, że z Tobą coś jest nie tak

Przeciętny człowiek na studiach poznaje miłość swojego życia

Podsumowując jesteś dziewicą bez wiedzy o partnerstwie, co w żadnym wypadku nie jest powodem do wstydu lub jakąkolwiek ujmą...

Która, boi się seksu i penetracji pochwowej, przy czym wpycha sobie dildo i mówi, że dalej jej mało, pisząc jednocześnie na forum, że by chciała, żeby ją grzmocil skolim. Pochwica to schorzenie, które wymaga oczyszczenia głowy, to ona Ci daje impulsy, na które reaguje cialo. Tymczasem swoją wiedzę czerpiesz z Instagram, zwyczajnie internetu, który w zasadzie mówi Ci to co chcesz usłyszeć, pogłębiając Twój problem.
Busz w majtkach dodaje kropkę nad i, pokazując, że średnio dbasz o higienie osobistą

zestawiając więc Twoje prawie 3 lata na forum zupełnie się nie dziwię, czemu nie masz chłopaka i jesteś dziewicą (co mówię, nie jest czymś złym - ale Twoje prowadzenie siebie już tak)

Albo masz problemy, które chętnie poznam i pomogę rozwiązać, jeżeli się zwrócisz na pw, albo niepotrzebnie karmisz się atencją w internecie, bo musisz sobie dowartościować jakoś swoje życie

Kobieta

Karotka

Seks Praktykant
To pokazuje, że z Tobą coś jest nie tak
Nick się zgadza 🤣, manipulator, bo mówisz mi że coś ze mną nie tak, bo oglądam edukację seksualną prowadzoną przez pofesjonalistów zamiast pani od polaka w szkole xd. Polecam agaszuscik, wdzdlazaawansowanych bo robotę dziewczyny robią bardzo dobrze.
jesteś dziewicą bez wiedzy o partnerstwie, co w żadnym wypadku nie jest powodem do wstydu lub jakąkolwiek ujmą.
No niedoświadczoną.
Która, boi się seksu i penetracji pochwowej, przy czym wpycha sobie dildo i mówi, że dalej jej mało
Niedoświadczona, nie musi być to dziewica z błoną jak z dawnych lat.

pisząc jednocześnie na forum, że by chciała, żeby ją grzmocil skolim
Każdy ma prawo do fantazji 💁‍♀️.

Pochwica to schorzenie, które wymaga oczyszczenia głowy, to ona Ci daje impulsy, na które reaguje cialo
Pomyliłam z westibulodynią, odmianą wulwodynii.

Busz w majtkach dodaje kropkę nad i, pokazując, że średnio dbasz o higienie osobistą
Włosy nie mają nic do higieny. Tak samo się dba o ciało.
I gdybyś był na świeżo z moimi wpisami to byś wiedział że już nie mam buszu 🙃.

zestawiając więc Twoje prawie 3 lata na forum zupełnie się nie dziwię, czemu nie masz chłopaka i jesteś dziewicą
Co ma obecność na forum (niecodzienna) do związków 🙄

Mężczyzna

jakub915

Podrywacz
W takim razie tytuł wątku jest z dupy, chyba, że od czasu założenia wątku przestałaś być dziewicą, a stałaś się niedoświadczoną? :p
Niektóre kobiety mają zaskakującą zdolność miękkiego redefiniowania swojego stanu...

Swoją drogą mam wrażenie, jakbyś była damskim alter ego Mouthshota. Też miał zwyczaj przemilczenia niewygodnych pytań/stwierdzeń jakby nigdy nie padły w wątku ;)

Mężczyzna

Manipulator

Nowicjusz
Nick się zgadza 🤣, manipulator, bo mówisz mi że coś ze mną nie tak, bo oglądam edukację seksualną prowadzoną przez pofesjonalistów zamiast pani od polaka w szkole xd. Polecam agaszuscik, wdzdlazaawansowanych bo robotę dziewczyny robią bardzo dobrze.

No niedoświadczoną.

Każdy ma prawo do fantazji 💁‍♀️.

Pomyliłam z westibulodynią, odmianą wulwodynii.

Włosy nie mają nic do higieny. Tak samo się dba o ciało.
I gdybyś był na świeżo z moimi wpisami to byś wiedział że już nie mam buszu 🙃.

Co ma obecność na forum (niecodzienna) do związków 🙄
Dążyłem do tego, że obawiasz się seksu, jednak chętnie byś penisa dotknęła pytając się nawet jaki jest w dotyku

Masz 24 lat i z nikim nie byłaś tak blisko, co po Twoich wpisach i charakterze nie dziwi mnie

Z charakterem pewnie i idzie aspekt wizualny, skąd wynika potrzeba zaistnieć na forum

W dalszym ciągu nie napisałaś na pw, temat z mojej strony uważam za zamknięty

Mężczyzna

Sialalalala

Nowicjusz
W dalszym ciągu nie napisałaś na pw, temat z mojej strony uważam za zamknięty
Koleś, Ty tu też masz poważny problem. Z sobą. Jesteś tu z tego co widzę miesiąc. Nick bardzo adekwatny, podpuszczasz, manipulujesz, udajesz wszechwiedzącego. Nikt z jakimś nieznanym userem nie będzie o swoich problemach pisał na pw xD

Mężczyzna

Manipulator

Nowicjusz
Koleś, Ty tu też masz poważny problem. Z sobą. Jesteś tu z tego co widzę miesiąc. Nick bardzo adekwatny, podpuszczasz, manipulujesz, udajesz wszechwiedzącego. Nikt z jakimś nieznanym userem nie będzie o swoich problemach pisał na pw xD
Poza tym, jak widzę takie komentarze jak Twoje, to szlag mnie trafia. Bo potem są takie tematy na forum poruszane jak "kryzys męskości" Dlatego Ci napisałem na priv, żebys postarał się zmężnieć, a nie płakać na forum