Lubiciw taka forme intymnosci, wzajemne namydlanie,golenie partnera.Inne doznania przy dotyku cial.
Własną?Uwielbiam brać kąpiel wspólnie z żoną,
WłasnąWłasną?
To wymień na inną paniąCo jakiś czas bierzemy po drineczku, nalewamy wody z jakimś fajnie pieniącym płynem i siedzimy 40 minut w wannie typowo dla relaksu. pieszczoty i seks w wannie odpada. Moja pani nie lubi gdy się ją dotyka podczas relaksującej kąpieli. Później w łóżku to już oczywiście inna sprawa.
"rzeczy", "bąbelkami". Faktycznie. Gdzie są ludzie, którzy czytają i kumają ....Po 23 latach? Bez sensu. Tym bardziej, że dzięki naszym seks weekendom mogę z nią robić mnóstwo różnych fajnych dla mnie żeczy( w domu oczywiście też). Na wyjazdach jak jest w pokoju duża wanna z bombelkami to oczywiście sprawa wygląda inaczej i są i pieszczoty i seks i oraz w pianie.
Języka ojczystego trzeba uczyć zawsze i wszędzie, bo Polacy nie gęsi, swój język mająA ja myślałem, że to forum erotyczne a okazuje się że jednak nie. To forum polonistyczne? istotna jest treść a ortografię zostaw. Zawsze miałem z nią problem, no i co z tego.
No i co z tego? To forum erotyczne, gdzie komunikujemy się w języku POLSKIM.A ja myślałem, że to forum erotyczne
Syf to robi ten, który kala język polski.Ale nie róbcie już na setnym temacie syfu niezwiązanego z tematem
Wykasuj ten syf według Ciebie i forum nie istnieje, jeżeli zostałyby tylko wątki na temat to by nic się nie działo, albo rzeczy wymyślone przez koniobijcówAle nie róbcie już na setnym temacie syfu niezwiązanego z tematem
Kiedy w wannie golę nogi i kuciapę, mimo, że włoski mają kilka mm, to po spuszczeniu wody zostaje na dnie ciemny osad z włosków... nie chciałbym się kąpać w zupie z włosów moich i partnera, więc "spula kopiel" jak najbardziej, ale bez golenia... a jeśli koniecznie by chciał z goleniem to tylko pod prysznicem.W wannie nie praktykowałem ale pod prysznicem się zdarzało![]()
Wiesz że w wannie nie trzeba korka zatykać?tylko pod prysznicem.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
F | Wspolna masturbacja | Masturbacja | 1 | |
S | Wspolna masturbacja Whatssap tylko kobiety | Ogłoszenia | 0 | |
A | Wspolna masturbacja | Ogłoszenia | 0 | |
O | Wspolna masturbacja snapchat, whereby | Ogłoszenia | 2 | |
L | Wspolna zabawa | Ogłoszenia | 0 |