• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Wspolna kapiel w wannie?

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Kiedy w wannie golę nogi i kuciapę, mimo, że włoski mają kilka mm, to po spuszczeniu wody zostaje na dnie ciemny osad z włosków... nie chciałbym się kąpać w zupie z włosów moich i partnera, więc "spula kopiel" jak najbardziej, ale bez golenia... a jeśli koniecznie by chciał z goleniem to tylko pod prysznicem.
Namówiłaś Mnie...to kiedy mam wpaść 😄 ?

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Kiedy w wannie golę nogi i kuciapę, mimo, że włoski mają kilka mm, to po spuszczeniu wody zostaje na dnie ciemny osad z włosków... nie chciałbym się kąpać w zupie z włosów moich i partnera, więc "spula kopiel" jak najbardziej, ale bez golenia... a jeśli koniecznie by chciał z goleniem to tylko pod prysznicem.
Wystarczy to robić na bieżąco, to będzie ich zdecydowanie mniej 😜😜

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Mieliśmy wiele lat wannę, dość dużą, dwie osoby spokojnie by się zmieściły. Kilka razy proponowałam wspólną kąpiel no i gucio. Teraz mam prysznic i już tak nie boli 🫤

Mężczyzna

Dasiek.1993

Cichy Podglądacz
Wspólna kąpiel to coś bardzo uroczego i intymnego zarazem, dlatego myślę, że powinna być zarezerwowana naprawdę dla wyjątkowej osoby. Mnie się zdarzało, ale wyjątkowo rzadko.

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
No ale przynajmniej już dwóm osobom (a tak swoją drogą jest taki trop retoryczny jak hiperbola)
Czyli 2 osoby z powiedzmy tak obstawiam z 500 użytkowników forum jak nie więcej to według Twojej retoryki to każdemu?
Gratuluję toku myślenia 😉
Ps
Wiesz co to poczucie humoru i sarkazm?
Podpowiem z odpowiedzią, to pytanie retoryczne było 😜

Mężczyzna

Pawko

Nowicjusz
Czyli 2 osoby z powiedzmy tak obstawiam z 500 użytkowników forum jak nie więcej to według Twojej retoryki to każdemu?
Gratuluję toku myślenia 😉
Ps
Wiesz co to poczucie humoru i sarkazm?
Podpowiem z odpowiedzią, to pytanie retoryczne było 😜
No tak bo ja zadałem całkiem poważnie pytanie, szczególnie że użyłem w nim hiperboli (tak jak mówisz jest tu mnóstwo użytkowników więc 2 stanowi jedynie ułamek czego mam świadomość, bo jak widzę tobie trzeba jak krowie na rowie)

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
No tak bo ja zadałem całkiem poważnie pytanie, szczególnie że użyłem w nim hiperboli (tak jak mówisz jest tu mnóstwo użytkowników więc 2 stanowi jedynie ułamek czego mam świadomość, bo jak widzę tobie trzeba jak krowie na rowie)
Taaaaaaa, a łyżka 🥄 na to niemożliwe 😂
Tak jak mówisz, trzeba tak tłumaczyć, bo może identyfikuje się jako krowa, a jak tego nie rozumiesz to jesteś nietolerancyjny 😉

I patrząc kto wyżej napisał zdecydowanie tak 😁