• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wpadki z piersiami

Kobieta

Aneta cuckold

Biegły Uwodziciel
Moja żona zaliczyła kilka takich sytuacji niektóre były spektakularne🙂 z racji tego że pokazywanie biustu nie stanowi dla niej problemu, w takich sytuacjach jest pewna siebie i stanowcza, natomiast reakcje mężczyzn bywają naprawdę śmieszne i dziwne, daje to czasami dobry ubaw. Piszę oczywiście o zdarzeniach przypadkowych. Napiszcie co was spotkało, epizody śmiesznei i wstydliwe.
Zapraszam do dyskusji 🙂

Kobieta

Kimboaz

Seks Praktykant
ffd67566.png

Mężczyzna

Johneg

Cichy Podglądacz
Żona miała koronkową piżamę przez którą było wszystko widać. Mieszkaliśmy z kolegą, wyszła z pokoju do kuchni tak ubrana i w trakcie przyszedł kolega. Żona się nie wystraszyła i tak robiła sobie śniadanie dalej kolega nie wieidzial gdzie patrzeć 🤣

Mężczyzna

Johneg

Cichy Podglądacz
Ratownicy zwłaszcza przy zjeżdżalniach basenowych to już chyba przyzwyczajeni do takich sytuacji. Żonie kilka raz też się zsunął strój przez co wypadła jej pierś. Ratownik się uśmiechnął na to sytuacje

Mężczyzna

janeczek216

Podrywacz
Sytuacja zaobserwowana.... W Tatralandii dziewczyna wyjeżdża z rury z piersiami na wierzchu... 😆 Górna część dojeżdza po paru chwilach za nią... 🤣 Dziewczyna zakłopotana jak diabli, a widownia bije brawo 🤣.

Kobieta

kasiamalan

Nowicjusz
Raz jak byłam nad jeziorem i wychodziłam z wody to zsunęła mi sie góra stroju tak że było widać sutka, a raz na zjeżdżalni z synem całkiem na bok się zsunęła i odsłoniła całego. U mnie tyle dobrze ze piersi mam nie za duże i nie ma mi co wypadać haha

Mężczyzna

janeczek216

Podrywacz
Raz jak byłam nad jeziorem i wychodziłam z wody to zsunęła mi sie góra stroju tak że było widać sutka, a raz na zjeżdżalni z synem całkiem na bok się zsunęła i odsłoniła całego. U mnie tyle dobrze ze piersi mam nie za duże i nie ma mi co wypadać haha
Pierś to pierś.Karzda jest piękna i warta ,,degustacji" wzrokowej.... Żona ma B i też jest się czym bawić i podziwiać 😊