Z tego co kojarzę to chyba tylko Sam Smith ogłosił się jako niebinarny. Reszta to heteroseksualni mężczyźni. Tego ostatniego nie kojarzę. Napisz poprostu że jesteś zazdrosny bo masz "urodę" typowego kartofla. Czytałam Twoje inne wpisy i widać po nich że nie lubisz kobiet. Do tego jesteś zakompleksiony, postanowiłeś zwyzywać atrakcyjnych mężczyzn od "pedałów" bez konkretnego powodu. Przykry z ciebie człowiek.Połowa z nich to pedały...![]()
zniewieściali tacy ze ręce opadają ,,,
Zniewieściali? Są przystojni i mają dobrą pulę genów. Ty pewnie masz typowa polacka, okrągła twarz.zniewieściali tacy ze ręce opadają ,,,
Czy on cię zwyzywał? Zaatakował personalnie wyrażając swoje zdanie na temat wyglądu tych facetów? Strasznie agresywna jesteś. Po twoich wypowiedziach także na inne tematy widać, że z tobą można się albo zgadzać, albo jest się chujem lub głupią kurwą. Może zmienisz przynajmniej sposób wypowiedzi, na jakiś bardziej kulturalny?Zniewieściali? Są przystojni i mają dobrą pulę genów. Ty pewnie masz typowa polacka, okrągła twarz.
Jesteś żenująca Tylko puste bezmyślne laski lubią takich lalusiów Uwielbiają mamin synków ulizanych ugrzecznionych i ułożonych syneczków mamusi Bezradnych życiowo dużych chłopców Żałosne pokraki wystrojone na pokazZniewieściali? Są przystojni i mają dobrą pulę genów. Ty pewnie masz typowa polacka, okrągła twarz.
Jaką mają pulę genów nie wiadomo trzeba by zbadać. Co do ich przystosowania do życia w kryzysie i trudnych sytuacjach pozostaje wiele do życzenia Zazwyczaj mają małą zdolność adaptacyjną do kryzysuZniewieściali? Są przystojni i mają dobrą pulę genów. Ty pewnie masz typowa polacka, okrągła twarz.
Poprzez którąkolwiek stronę dla hostingu zdjęć.Ja bym chciała wstawić. Czy ktoś może mi objaśnić, jak to tu zrobić?
Co to zlot ćwoków?
Chyba korci cię żeby wkleic tu swoje zdjęcie, czyli przykład prawdziwego meskiego-mężczyzny.. śmiało!Co to zlot ćwoków?
zniewieściali tacy ze ręce opadają ,,,
Jesteś żenująca Tylko puste bezmyślne laski lubią takich lalusiów Uwielbiają mamin synków ulizanych ugrzecznionych i ułożonych syneczków mamusi Bezradnych życiowo dużych chłopców Żałosne pokraki wystrojone na pokaz