Typowo polska przypadłość: chwali się gdzie był, przechwala się co widział i przeżyłWiem, widzę, że nawiazałeś do mej wypowiedzi, stąd ten cytat w Twojej wypowiedzi, ale nie widzę żadnego związku Twojej wypowiedzi do cytatu jak również przechwalaniu się ile to się nie ma doświadczenia w tym czym innym.
Cholernie poważny zarzut.można nawet pokusić się o stwierdzenie, że szukasz tutaj jakiejś zwady.
Sorki Moni, ale retnu ma racje. Ten opis raczej pasuje do jakiegos klubu a`ĺa bordello/streaptease dla grubszych ryb a nie do swinger´s club. Nie pisze tego, aby ciebie obrazic, zeby było jasne, po prostu tak mozna wywnioskowac z twojego opisu. Do klubu swingersow nie ma problemu z wejsciem razem z parnterka/zona,a ty piszesz ze im wstep wzbroniony?nie wiem czy akurat to będzie miało związek, ale sama pracuję w takim klubie, który jest wynajmowany na całą noc określonej grupie mężczyzn czyli tylko dla tych, którzy opłacili wynajęcie. I gośćmi mogą być wyłącznie mężczyźni zaś z kolei pracownikami są wyłącznie dziewczyny lub kobiety. Czemu klientami mogą być wyłącznie mężczyźni? Że względu na to, że właściciel chciał by to była taka męska nora czy może inaczej, bawilandia. Wszystko co jest, atrakcje, wystrój, wyposażenie i obsługa jest podyktowane wyłącznie dla mężczyzn. Nawet żony nie mają prawa wejścia.
To czy kompromituje się, czy nie i na czyją szkodę jest moja prywatna sprawa. I nic Tobie do tego!... Dosłownie odstawiasz jakieś niepotrzebne szopki kompromitując siebie i obrażając innych przez co działasz wyłącznie na własną szkodę.
... Nie wiem czy akurat to będzie miało związek, ale sama pracuję w takim klubie, który jest wynajmowany na całą noc określonej grupie mężczyzn czyli tylko dla tych, którzy opłacili wynajęcie. I gośćmi mogą być wyłącznie mężczyźni zaś z kolei pracownikami są wyłącznie dziewczyny lub kobiety. Czemu klientami mogą być wyłącznie mężczyźni? Że względu na to, że właściciel chciał by to była taka męska nora czy może inaczej, bawilandia. Wszystko co jest, atrakcje, wystrój, wyposażenie i obsługa jest podyktowane wyłącznie dla mężczyzn. Nawet żony nie mają prawa wejścia.
W jaki sposób prowadzi się kontrole i ewidencjie podglądaczy?... No i podoba mi się akapit o tym, że jak ktoś 3x przyjdzie tylko popatrzeć to kolejnym razem musi wszystkich zaspokajać oralnie...