• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Witam mam 22lata chciałbym zapoznać się z dużo starszą kobietą czy jest tu ktoś taki?

Mężczyzna

WscieklyRuchacz

Seks Praktykant
Takie marzenia trzeba pielegnowac, nikt cie nie wyrucha tak jak 30-40tka. Sprobowales napisac do „goracych mamusiek z twojej okolicy” ktore pewnie dobijaja sie drzwiami i oknami na twoja skrzynke odbiorcza? A tak serio: tindery albo inne szmery bajery i zmien sobie limit wieku. Bedzie pan zadowolony…

D

dessi1979

Guest
do działu fantazji z tym... tych, które nie spełnią się, jeżeli nie zaczniesz ogarniać regulaminów

Mężczyzna

CiagleNapalony92

Nowicjusz
Desi, myślę że szukanie odpowiedniego działu nie ma wpływu na to czy znajdzie taka kobietę i spełni swoje fantazje... Zauważyłem na tym forum, iż kobiety które udzielają się tutaj, nie do końca rozumieją nazwy domeny tego forum
.. Jak sama nazwa wskazuje SEXFORUM... trzeba się liczyć z tym że na takie forum trafiają osoby na palone, zboczone, szukające przygodnych seksow, romansów itp... I myślę, że osoba napalona, ktora zarejestrowała się na forum, nie przegląda wątków, działów itp... Tylko poprpstu dodaje post oznajmujacy że ja tu jestem i nagle chce i się rucha, wezmę każda cipke itp. Wlasnie ja mam takie spostrzeżenie na tego typu fora... Bo jeśli ktoś się chce żalić z problemów życiowych, dzielić się swoimi talentami itp, to są od tego inne fora... Moim zdaniem na tym forum powinny się odbywać rozmowy, debaty, tematy tylko i wyłącznie odnośnie seksu.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry