• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Wielkość cewnika

Mężczyzna

fenikszpopiołu

Cichy Podglądacz
Mam dość nietypowy problem czy może raczej pytanie. Od zawsze miałem za wysokie libido. Mojej Pani (żonie, żadna to relacja gdzie byłaby panią) zaczęło to ostatnio "przeszkadzać" a raczej, zainteresowała się rzeczami, które będą wpływać na to, że nie będę zaspokajał się sam. Z chastity nam nie wyszło (mi odpowiadało, ale wg niej czasem widziała, że wystaje mi w wąskich spodniach).
Teraz wpadła na cewnikowanie cewnikiem Foleya. Faktycznie, nie ruszam penisa, bo cewnik jest specjalnie duży i odczuwam dyskomfort, czasem nawet ból.
I tu pytanie. Czy noszenie cewnika Fr30 na co dzień mi nie zaszkodzi? Jest duży, mocno otwiera cewkę i jak mówiłem, czasem czuję boleści. Boję się uszkodzenia mięśni albo jakichś odcisków czy odleżyn w środku. Jednocześnie nie chcę jej przeszkadzać i psuć zabawy. Ktoś się na tym zna i doradzi?

Mężczyzna

fenikszpopiołu

Cichy Podglądacz
A jak Ci kutas staje to nie wystaje w wąskich spodniach? Mówię o sytuacji bez klatki na kutasie
Wystaje, ale ona uznała, że klatkę widzi zawsze. Jak dla mnie ładnie się klatka "wtapiała" i była niezauważalna, zwłaszcza, że mimo wszystko mam dość dobrze zbudowane uda czy całą resztę sylwetki, to raczej bylo na czym innym wzrok zawiesić. Obawiam się, że było to zboczenie żonki, bo ona wiedziała co tam jest i myślała, że widać 😅

Mężczyzna

łukowianin40

Seks Praktykant
Przynajmniej spróbowaliście. Inny sposób o jakim słyszałem w Twoim przypadku to znalezienie dodatkowej kobiety