I korzystaj ja też po rozwodzie zacząłem korzystać raz się żyje i nie ma co patrzeć na innych. Pa. Gratuluję zwycięstwaA jakże, rozwiedliśmy się prawie pięć lat temu,więc korzystam z uroków życia![]()

I korzystaj ja też po rozwodzie zacząłem korzystać raz się żyje i nie ma co patrzeć na innych. Pa. Gratuluję zwycięstwaA jakże, rozwiedliśmy się prawie pięć lat temu,więc korzystam z uroków życia![]()
To teraz 5 razy bardziej zatęskni za Tobą i tym co go omijaA jakże, rozwiedliśmy się prawie pięć lat temu,więc korzystam z uroków życia![]()
A może jeszcze lepiej się bawi?To teraz 5 razy bardziej zatęskni za Tobą i tym co go omija![]()
Ja za nim nie tęsknię i powątpiewam w to, że on mógłby tęsknić. Było minęło,on ma młodszą kobietę,a mi po rozwodzie spodobało się singielskie życieTo teraz 5 razy bardziej zatęskni za Tobą i tym co go omija![]()
Ja nie wiem czy lepiej, ale na pewno się bawi ze swoją ;-)A może jeszcze lepiej się bawi?
Ta wolność uzależnia heheJa za nim nie tęsknię i powątpiewam w to, że on mógłby tęsknić. Było minęło,on ma młodszą kobietę,a mi po rozwodzie spodobało się singielskie życie;-)
Żyje się tylko raz,więc trzeba korzystać z rozkoszy i uroków życia ;-) Inni niech o mnie sobie myślą co im się podoba, a ja będę robiła co mi się żywnie podobaI korzystaj ja też po rozwodzie zacząłem korzystać raz się żyje i nie ma co patrzeć na innych. Pa. Gratuluję zwycięstwa![]()
I takie podejście jest najważniejsze. Nie obraz się za te słowa ale nawiązując do tych zawodów co obciagniesz to twoje, a inni niech zazdroszczą. W tym kraju niestety jeszcze jest przeświadczenie że Kobieta która się bawi korzysta z życia to kurwa, a facet maczo bardzo bardzo błędne rozumowanie każdy ma prawo do życia jak chcę. PozdrawiamŻyje się tylko raz,więc trzeba korzystać z rozkoszy i uroków życia ;-) Inni niech o mnie sobie myślą co im się podoba, a ja będę robiła co mi się żywnie podoba![]()
Są gorsze uzależnienia ;-) Sex w weekend czy co drugi jest spokoTa wolność uzależnia hehe
Nie jestem obraźliwa ;-) Ja lubię dawać przyjemność, lecz ja też oczekuję rewanżu, wzajemny seks oralny jest boski, 69I takie podejście jest najważniejsze. Nie obraz się za te słowa ale nawiązując do tych zawodów co obciagniesz to twoje, a inni niech zazdroszczą. W tym kraju niestety jeszcze jest przeświadczenie że Kobieta która się bawi korzysta z życia to kurwa, a facet maczo bardzo bardzo błędne rozumowanie każdy ma prawo do życia jak chcę. Pozdrawiam
Odróżniła od razu, ale była zaskoczona.To Panna Młoda musiała być nieźle nawalona skoro nie potrafiła odróżnić sztucznego kutasa od prawdziwego,biust to jeszcze rozumiem,ale tego nie rozumiem![]()
Bo wolisz śmierdzieć szachami a nie piwem?Dokładnie tak. Z tym, że ja preferuję raczej szachy.
Dokładnie tak. Wszystko praktycznie obmyślone.Bo wolisz śmierdzieć szachami a nie piwem?![]()
![]()
![]()
Fajna historia, zawsze takie zapamiętuje się na całe życie. Mnie zawsze bawi jak te najbardziej wstydliwe dziewczyny się rozkręcały. Pamiętam jedną dziewczynę, przy której wystarczyło powiedzieć "penis" i się rumieniła cała, a sama by chyba nigdy tak nie powiedziała, a jak się rozkręciła to...Kiedyś już pisałam o tym w innym temacie- https://sexforum.pl/threads/czy-rozebralabys-sie-pytanie-do-pan.5054/post-485772
To co.....?Fajna historia, zawsze takie zapamiętuje się na całe życie. Mnie zawsze bawi jak te najbardziej wstydliwe dziewczyny się rozkręcały. Pamiętam jedną dziewczynę, przy której wystarczyło powiedzieć "penis" i się rumieniła cała, a sama by chyba nigdy tak nie powiedziała, a jak się rozkręciła to...![]()
Cicha woda brzegi rwie, wiem coś o tymFajna historia, zawsze takie zapamiętuje się na całe życie. Mnie zawsze bawi jak te najbardziej wstydliwe dziewczyny się rozkręcały. Pamiętam jedną dziewczynę, przy której wystarczyło powiedzieć "penis" i się rumieniła cała, a sama by chyba nigdy tak nie powiedziała, a jak się rozkręciła to...![]()
To między innymi wypieściła mi cycki lepiej niż jakikolwiek facet, kiedykolwiekTo co.....?![]()