• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wieczór panieński /kawalerski

Rafcio30

Nowicjusz
Żyje się tylko raz,więc trzeba korzystać z rozkoszy i uroków życia ;-) Inni niech o mnie sobie myślą co im się podoba, a ja będę robiła co mi się żywnie podoba :)
I takie podejście jest najważniejsze. Nie obraz się za te słowa ale nawiązując do tych zawodów co obciagniesz to twoje, a inni niech zazdroszczą. W tym kraju niestety jeszcze jest przeświadczenie że Kobieta która się bawi korzysta z życia to kurwa, a facet maczo bardzo bardzo błędne rozumowanie każdy ma prawo do życia jak chcę. Pozdrawiam

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
To Panna Młoda musiała być nieźle nawalona skoro nie potrafiła odróżnić sztucznego kutasa od prawdziwego,biust to jeszcze rozumiem,ale tego nie rozumiem 😁

Kobieta

Edyta77

Seks Praktykant
I takie podejście jest najważniejsze. Nie obraz się za te słowa ale nawiązując do tych zawodów co obciagniesz to twoje, a inni niech zazdroszczą. W tym kraju niestety jeszcze jest przeświadczenie że Kobieta która się bawi korzysta z życia to kurwa, a facet maczo bardzo bardzo błędne rozumowanie każdy ma prawo do życia jak chcę. Pozdrawiam
Nie jestem obraźliwa ;-) Ja lubię dawać przyjemność, lecz ja też oczekuję rewanżu, wzajemny seks oralny jest boski, 69 :)