• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wibrator na prezent dla dziewczyny

Aneta30

Cichy Podglądacz
Mnie kiedyś chłopak podsunął stronkę http://ero-shop.pl/ i mówi, żeby sobie coś wybrała:). Zdecydowałam się na klasyczny wibrator w rozsądnym rozmiarze, tak żeby nie przesadzić i sprawdza się doskonale, kiedy facet na delegacji. Najważniejsze, że był bardzo dobrze zapakowany, bo niestety sąsiadów mam bardzo dociekliwych :p

qasiek

Cichy Podglądacz
Ja polecam zdecydowanie wibratory z silikonu medycznego, świetne w dotyku, łatwe w utrzymaniu higieny. Dodatkowo ja mam taki z 7 trybami wibracji, więc nie da się nim znudzić;) i idealnie nadaje się do wspólnej zabawy ;)

UkryteMarzenia

Cichy Podglądacz
Co do trybów wibracji to pełna zgoda,warto wybrać taki który zapewni nam jak największe i optymalne doznania. Teraz w internetowych sex shopach można natrafić na szereg fajnych,ciekawych promocji na gadżety erotyczne,w tym takze na wibratory:)

ktos12345

Cichy Podglądacz
Najlepiej isc z partnerka do sexshopu i wybrac odpowiadajacy partnerce,my tak zrobilismy. Na miejscu wybralismy wstepnie 5 modeli i pani sprzedawczyni dala kazdy zobaczyc jakie sa wibracje i wybralismy rozowy przypominajacy moj oryginal:p z 7 trybami wibracjami z silikonu medycznego,jest dlugosci ok 18 cm i kosztowal 90 zl.

mokra cipka

Cichy Podglądacz
Musisz zastanowić się ile chcesz wydać pieniędzy, co ma stymulować wibrator, dowiedzieć się u dziewczyny czy chce, co chce i jak chce i dopiero kupic. Byle jaki prezent nie będzie cieszył. Zerknij też na recenzje wibratorów na tej stronie masz przegląd ze zdjęciami i wrażeniami z zabawy.

Jeśli masz kasę to weź pod uwagę PULSATORY.

SexWibracje

Nowicjusz
W takim razie najpierw określ budżet i dopiero wtedy pomożemy,doradzimy na forum. Akurat na naszej stronie SexWibracje.pl znajdziesz szeroki wybór artykułów,gadżetów erotycznych,w tym także wibratorów.

zwariowany25

Cichy Podglądacz
odświeżam...
planuje kupić na mikołaja jakiś wibrator dla dziewczyny :) to będzie jej pierwszy tego typu gadżet więc nie wiem za bardzo jaki byłby dla takiej nowicjuszki najlepszy? budżet przeznaczony to ok 60-90 zł
co polecacie?

neya

Seks Praktykant
misterrobak bo nie zapytałeś!
Ja mojego poproszę, jak zrobi awanturę to i tak wcześniej lub później kupię, tylko za jego plecami.

pati2

Cichy Podglądacz
Mój narzeczony też wpadł pewnego razu na pomysł kupna mi wibratora i muszę przyznać, że początkowo byłam wściekła, ale z biegiem czasu się przekonałam i jestem nawet zadowolona ;) Tak się wkręciłam, że teraz zamawiamy sobie czasami jakieś gadżety z SexiShop.pl - Sex Shop dla wszystkich, gdyż wstydziłabym się jednak udać się do takiego sklepu na mieście.

SexShop112

Cichy Podglądacz
Do kwoty 150zł spokojnie znajdziesz dobry wibrator który porusza się w tył oraz przód z 5 stopniową regulacją wibracji, oczywiście wykonany z cyberskóry, więc najlepszego materiału.