• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wibrator na prezent dla dziewczyny

jacus

Cichy Podglądacz
Wibrator fajnie urozmaica zabawy we dwoje:d Ale czy to dobry prezent to już sam powinienes wiedzieć:d Nie każda pani dobrze na to zareaguje;)

AreczekSz

Cichy Podglądacz
Ja swojej dziewczynie kiedyś, wiele lat temu dałem w prezencie wibrator na urodziny. Razem pojechaliśmy, wybraliśmy itp. Bardzo dobrze urozmaica nam czas spędzony w łóżku - ja mogę ją zadowalać i dodatkowo wspomagać wibratorem ;)

Katti

Nowicjusz
Ostatnio na urodziny dostałam wibro od sąsiadów i kompletnie mi to nie przeszkadza, że tak próbują wtargnąć w moje życie erotyczne ;) nawet się zdziwili kiedy powiedziałam, że będzie nowy do kolekcji ;) a dzięki temu sąsiadka może da się namówić na urozmaicenie ich sypialni, po moich ochach i achach ;) trzeba urozmaicać jak się da żeby nie dopadła nas rutyna :)

cicha

Cichy Podglądacz
Ja coraz częściej zastanawiam się nad kupieniem jakiejś zabawki, ale jest taki wybór i ciężko mi się zdecydować :D

Katti

Nowicjusz
Ja mam kilka różnych wibratorów...od zwykłych, do takich z motylkiem, czy analnych....do tego kilka rodzajów kulek gejszy i korek analny na codzień..... nigdy nie wiem na co będę miała ochotę ;P

alexa

Cichy Podglądacz
Ja swój pierwszy wibrator dostałam od męża i muszę przyznać ze spełnił swoją role :) drugi zakupiłam sama, wole wibratory z tak zwanym króliczkiem :p Wstrzymaj się od jakis w duzych rozmiarach i przesadzonych z kształtem. moge polecić Ci sklep gdzie sama kupuję zabawki ;) erosklep.sex.pl

cnotka24

Cichy Podglądacz
Wspaniałym prezentem, choć kosztownym, jest zestaw Lelo Adore me, Pleasure set. Składa się z eleganckiego wibratora, kajdanek i opaski na oczy. Produkt naprawdę wysokiej jakości (miałem okazję osobiście go podarować bliskiej osobie)dodatkowo zapakowany w eleganckie pudełko. Jeśli zaś chcemy przeznaczyć mniej środków rewelacyjny design mają wibratory z serii B3 Onye np: Fleur. Sklep cnotka24.pl ceniąc prywatność Klientów prowadzi wysyłkę min. za pośrednictwem sieci Paczkomaty 24. Wystarczy w mailu napisać adres Paczkomatu, gdzie chcemy odebrać towar.

Eroelite

Cichy Podglądacz
Wszystko zależy od tego jaki budżet chcemy i możemy przeznaczyć na zakup wibratora bo ich jakość jak i materiał z którego są wykonane,jest po prostu różna. Warto szukać w internetowych sex-shopach,tutaj znajdziemy zdecydowanie największy wybór.

Cupidolov

Nowicjusz
Powinien mieć optymalne kształty oraz długość- tak to nazwę:) Zakup wibratora,szczególnie tego pierwszego to trudny i dosyć krępujący wybór w sklepie,dlatego polecam zamówić w internetowym sex-shopie,gdzie mamy gwarancję anonimowości i dyskretną przesyłkę a do tego bardzo często niższe ceny niż w takim zwykłym sklepie. Jeżeli ktoś ma z tym problem to możemy pomóc,zajmujemy się tym na co dzień.