• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wibrator na prezent dla dziewczyny

gosia6767

Cichy Podglądacz
Moim zdaniem jeśli to ma być prezent to warto szarpnąć się na jakiś bardziej luksusowy wibrator. Takie można na MODERACJA kupić. Sama u nich kupuję zabawki bo naprawdę przypadły mi do gustu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Eroticking

Nowicjusz
Luksusowy wibrator to może złe określenie, bardziej postaw na jego wysoką jakość wykonania i zwróć uwagę chociażby na tryby wibracji, tak już 5 stopniowa będzie w porządku z opcją stymulacji łechtaczki. Zresztą możemy pomóc podczas wyboru, zapewniamy pełną dyskrecję.

cyceron

Cichy Podglądacz
Ja na przykład kupiłem kiedyś dziewczynie wibrator co może wydawać się dziwne - bo jak to? Ma chłopaka, męża i wibrator? Po prostu jako gadżet do wspólnych zabaw, tj. zamiast palców używałem wibratora - polecam :)

Eroticking

Nowicjusz
Bardzo dobrze zrobiłeś, wibrator nie oznacza tego iż kobiecie mąż przestał już wystarczać czy zaspokajać, chodzi o urozmaicenie naszych zabaw, dodatkowe bodźce czy atrakcje dzięki którym unikniemy rutyny, to bardzo ważne szczególnie już w długoletnich związkach do których wkrada się nuda.

Borys1313

Cichy Podglądacz
Ja sprezentowałem swojej pani, a może bardziej nam takie cudo: LELO Tara Midnight rotacyjny wibrator dla par niebieski - PureFun.
Jesteśmy oboje bardzo zadowoleni i nie mamy żadnych obaw ani uprzedzeń przed używaniem.

janek9

Cichy Podglądacz
Czasami gry erotyczne takie jak arkana miłości mają różne gadżety typu wibrator. Czasami gry erotyczne (LINK - kilka propozycji) będą lepszym wstępem do tego dzikiego świata i na tym bym się skupił, żeby nie robić nic za szybko ani na siłę.