• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wibrator do samolotu

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Tak jak w tytule, czy ktoś z was przewoził wibrator w samolocie ? Jeśli tak to do jakiego wkładaliście bagażu.
Wrzuć do rejestrowanego i będzie problem z głowy.
Z bagażem podręcznym jest tylko ta sprawa, że przy kontroli bezpieczeństwa musisz całą elektronikę wyjąć osobno. Zapakuj go w woreczek przezroczysty, strunowy i tyle.
No i pamiętaj o tym, że jest cała (długa) lista krajów gdzie wwiezienie wibratora jest zakazane.

Mężczyzna

Piekielny_Kicius

Cichy Podglądacz
Z bagażem podręcznym jest tylko ta sprawa, że przy kontroli bezpieczeństwa musisz całą elektronikę wyjąć osobno. Zapakuj go w woreczek przezroczysty, strunowy i tyle.
No i pamiętaj o tym, że jest cała (długa) lista krajów gdzie wwiezienie wibratora jest zakazane.
Wybieramy się z dziewczyną do Turcji, nigdzie nie widziałem żeby był zakaz akurat do tego Państwa. Chyba, że coś pominąłem to poproszę o podpowiedź.

Kobieta

Czarna14

Cichy Podglądacz
A czy z wbudowanym akumulatorem można do rejestrowanego ? Szukam odpowiedzi na różnych stronach i na każdej napisane jest co innego …

Mężczyzna

Fireman

Seks Praktykant
Ja elektroniki nie wyciągałem z bagaży podręcznego. A miałem np maszynkę do golenia w środku na aku. Więc wibrator powinien też nie robić problemu ;-)

Mężczyzna

chemx

Cichy Podglądacz
Na niektórych lotniskach się już niczego nie wyciąga, nawet wode możesz mieć w dużych butelkach. W bagażu rejestrowanym nie powinno być akumulatorów, także raczej podręczny ;)

Mężczyzna

chemx

Cichy Podglądacz
Jak do cywilizacji jedziesz to kup na miejscu, a z powrotem kurierem wyślij - bedzie jako pamiątka z wakacji.

Mężczyzna

argostamina

Podrywacz
Jak do cywilizacji jedziesz to kup na miejscu, a z powrotem kurierem wyślij - bedzie jako pamiątka z wakacji.
Nie powinno sie wkładać żadnych akumulatorów do głównego bagażu napewno każdy z nas słyszał ze baterie nie są do końca stabilne i mogą sie zapalić chociażby od zmiany ciśnień. Najgorsze doświadczenie jakie miałem z przewożeniem seks zabawek to gdy moja żona zabrała wibrator i we Francji normalnie na beszczela go facet wyciagnol pytając kogo to. Na nic sie zdały protesty w zamian usłyszeliśmy ze możemy za chwilę nie polecieć.