• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Wasze wspomnienia z seksu/Masturbacji w akademiku

Mężczyzna

gooncel

Cichy Podglądacz
W czasach studenckich mieszkała ze mną na piętrze niezłą sunia hah . Przez cienkie ściany było słychać jej nieziemskie jęki mm więc często rypałem poduszke w ich akompaniamecie i wyobrazlem sobie że to ją zapinam w jej zgrabną dupeczkę hah ;P

Mężczyzna

ganymed

Seks Praktykant
Miałem kiedyś przez parę dni seks w akademiku, gdzie byłem gościnnie xD Tam są takie zwyczaje, że jak nie zamknie się na klucz, to każdy wchodzi bez pukania. Zatem leżałem wtedy nagi pod kocykiem i pletliśmy bajeczki, że odsypiam podróż...

Mężczyzna

C_N

Seks Praktykant
Nie raz zdarzało się budzić z jedną laską, w trakcie dnia bzykać drugą, a zasypiać z trzecią. Trójkąty się też zdarzały (kmk). Masturbacji to nie wielu, bo dużo seksu i dużo chętnych lasek.

Mężczyzna

Sialalalala

Seks Praktykant
Jakieś mega zboczone te akademiki mieliście xD Widziałem, że w akademikach dzieją się różne dziwne rzeczy, grille w windach, ślizgawki, itp. Ale żeby jakoś dużo seksu było? Nie, to były jednostki.

Nie raz zdarzało się budzić z jedną laską, w trakcie dnia bzykać drugą, a zasypiać z trzecią. Trójkąty się też zdarzały (kmk). Masturbacji to nie wielu, bo dużo seksu i dużo chętnych lasek.
Tutaj chyba Cię wyobraźnia za bardzo poniosła. Nikt by sobie na takie coś w akademiku nie pozwolił, bo zaraz by wszyscy gadali. A nawet jeśli byś coś takiego miał, to Twój wygląd musiałby być totalny top, żeby tyle lasek było chętnych.

Mężczyzna

C_N

Seks Praktykant
Tutaj chyba Cię wyobraźnia za bardzo poniosła. Nikt by sobie na takie coś w akademiku nie pozwolił, bo zaraz by wszyscy gadali. A nawet jeśli byś coś takiego miał, to Twój wygląd musiałby być totalny top, żeby tyle lasek było chętnych.
Nie wyobraźnia tylko wspomnienia. No i gadali. I co z tego? Gadaniem napędzali tylko więcej lasek.

Czarny pijar jest często najlepszy - "Nie ważne jak gadają, byleby gadali."

Mężczyzna

ganymed

Seks Praktykant
Jakieś mega zboczone te akademiki mieliście xD Widziałem, że w akademikach dzieją się różne dziwne rzeczy, grille w windach, ślizgawki, itp. Ale żeby jakoś dużo seksu było? Nie, to były jednostki.

NIe tylko wyglad sie liczy, czasami wcale nie

Mężczyzna

Metalhorsie

Seks Praktykant
W akademiku, gdzie mieszkalem przez krotki czas, byl podzial na segmenty, w jednem byly 4 pokoje- 2 dwu i 2 trzyosobowe. Praktycznie zawsze ktos tam byl. Lazienka i wc wspolne dla takiego segmentu. Sam nawet jeszcze wtedy nie uprawialem sekau i raczej bylem dosc ostrozny, przez co masturbacja odbywala sie jak bylem w domu