Podzielcie się doświadczeniem
Rasową czy kundelkę?niezłą sunia hah
Nie mam żadnych, nie mieszkalam jeszcze w akademiku. Ale gdybym mieszkała to bym się wstydziła masturbowac czy uprawiać seksPodzielcie się doświadczeniem
To pytanie do tych, którzy się nie wstydzą.Nie mam żadnych, nie mieszkalam jeszcze w akademiku. Ale gdybym mieszkała to bym się wstydziła masturbowac czy uprawiać seks
Może jeszcze powiesz, że mało kto się masturbował?Mój akademik był grzeczny, raczej mało kto tam się bzykał xD
Nie wiem, nie wchodziłem w nocy ludziom do pokojuMoże jeszcze powiesz, że mało kto się masturbował?![]()
Masturbacja byla?Mieszkałam tylko pół roku ale co tam sie wyprawiało haha
Nie, ruchanieMasturbacja byla?
Tutaj chyba Cię wyobraźnia za bardzo poniosła. Nikt by sobie na takie coś w akademiku nie pozwolił, bo zaraz by wszyscy gadali. A nawet jeśli byś coś takiego miał, to Twój wygląd musiałby być totalny top, żeby tyle lasek było chętnych.Nie raz zdarzało się budzić z jedną laską, w trakcie dnia bzykać drugą, a zasypiać z trzecią. Trójkąty się też zdarzały (kmk). Masturbacji to nie wielu, bo dużo seksu i dużo chętnych lasek.
Nie wyobraźnia tylko wspomnienia. No i gadali. I co z tego? Gadaniem napędzali tylko więcej lasek.Tutaj chyba Cię wyobraźnia za bardzo poniosła. Nikt by sobie na takie coś w akademiku nie pozwolił, bo zaraz by wszyscy gadali. A nawet jeśli byś coś takiego miał, to Twój wygląd musiałby być totalny top, żeby tyle lasek było chętnych.
NIe tylko wyglad sie liczy, czasami wcale nieJakieś mega zboczone te akademiki mieliście xD Widziałem, że w akademikach dzieją się różne dziwne rzeczy, grille w windach, ślizgawki, itp. Ale żeby jakoś dużo seksu było? Nie, to były jednostki.
Tutaj chyba Cię wyobraźnia za bardzo poniosła. Nikt by sobie na takie coś w akademiku nie pozwolił, bo zaraz by wszyscy gadali. A nawet jeśli byś coś takiego miał, to Twój wygląd musiałby być totalny top, żeby tyle lasek było chętnych.
Ma znaczenie. Jeśli facet jest brzydki, to nie ma znaczenia charakter, nikt go nie będzie chciał. No i to po wyglądzie się ocenia często właśnie ludzi, zwłaszcza jak szukasz na seks.NIe tylko wyglad sie liczy, czasami wcale nie