• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Wasze największe sex rozczarowanie - kiedy miało być o wiele lepiej

Mężczyzna

33on

Seks Praktykant
U mnie to chyba najgorzej bylo z zona moja pierwszy raz. Tzn popilismy troche znajomi pojechali do domu zostalismy we dwojke i tak po malu ja rozebralem badajac grunt najpierw reka w stanik itd krok po kroku az w samych majtkach zostalismy i poszlismy do pokoju z duzym lozkiem. Tam dokonczylem rozbieranie zaczely sie pieszczoty iii nic od alkoholu nie stanal 😂 ale dokonczylismy pare dni pozniej juz na trzezwo 😂

Mężczyzna

Podgladacz1233

Nowicjusz
Moje największe seks rozczarowanie to to forum, myślałem, że będzie tutaj więcej chętnych kobiet na zabawy a tak jak wszędzie prawie sami faceci. Eh... Życie 🤣😅

Kiedyś byłem z dziewczyną, która zupełnie nie umiała robić loda, tak mocno to robiła, że nie sprawiało mi przyjemności tylko bolało, reszta była ok, ale ten lodzik... Meh....

Mężczyzna

obij_mi_jaja_a_cię_zerżnę

Cichy Podglądacz
Pamiętam, że mój totalnie pierwszy raz do pewnego stopnia mógłbym nazwać rozczarowaniem (a to niespodzianka) ponieważ okoliczności tak się złożyły, że podczas zabawy z koleżanką byłem tak zestresowany, że owszem stanął mi ale podczas penetracji za nic nie byłem w stanie się spuścić ;d. To było później o tyle zabawne, że między kolegami oczywiście śmialiśmy się kto dłużej wytrzyma, a z mojej strony wyszła taka sytuacja :LOL:

Kobieta

Angelika1990

Cichy Podglądacz
Czesc , trojkat ja mąż i koleżanka , ona była jak księżniczka , nie chciała obciagac ani lizać mi muszelki. :))) ja się bardzo starałam , mój facet tez ale w końcu opadł mu przy niej , zamówiliśmy jej taxi i dokończyliśmy sami i wyszło super. :))))
Wszyscy 3 po 30 lat - pierwszy trojkat .
Jeśli powtórzymy to tylko odpłatnie żeby wyszło zajebiscie .

Kobieta

Ustieno

Seks Praktykant
2-Photoroom-png-Photoroom.png

Mężczyzna

C_N

Seks Praktykant
Przełamanie friendzona z koleżanką, do której bardzo długo wzdychałem. Najgorszy seks w moim życiu.

Nic nie czułem, bo była taką studnią, że w środku przydałyby się znaki drogowe.

Mężczyzna

malolat1990

Nowicjusz
W czasach technikum,miałem koleżankę Martę,pewnego piątkowego wieczoru napisała do mnie a bym do niej przyszedł bo jest sama w domu,bo jej rodzice pojechali do Zakopanego na weekend. (Wiem,że we mnie się kochała). Zrobiła kolację wraz z winem. Po zjedzeniu kolacji,wypiciu paru butelek wina,zaczęła się mnie całować. Klęknęła przede mną,rozpięła spodnie,ściąga mi majtki i nagle zwymiotowała na mnie i na dywan. 🤮 Odechciało mi się. Powtórzyliśmy kolację na drugi dzień i wtedy się udało.

Mężczyzna

Sparowani

Cichy Podglądacz
W czasach technikum,miałem koleżankę Martę,pewnego piątkowego wieczoru napisała do mnie a bym do niej przyszedł bo jest sama w domu,bo jej rodzice pojechali do Zakopanego na weekend. (Wiem,że we mnie się kochała). Zrobiła kolację wraz z winem. Po zjedzeniu kolacji,wypiciu paru butelek wina,zaczęła się mnie całować. Klęknęła przede mną,rozpięła spodnie,ściąga mi majtki i nagle zwymiotowała na mnie i na dywan. 🤮 Odechciało mi się. Powtórzyliśmy kolację na drugi dzień i wtedy się udało.
Szacun za powtórkę, nie wiem czy ja bym się odważyła :)

Mężczyzna

KlejnotNilu79

Seks Praktykant
Może nie rozczarowanie, a najgorsze wspomnienie. Pierwszy seks i pierwszy lodzik z tą koleżanką. O ile seks był spoko, to lodzik zostawił ślad na kilka dni. Dziewczyna nosiła aparat i dość solidnie go czułem na penisie. Ciśnienie było tak duże, że jej nie przerywałem. Skupiałem się tylko na tym, żeby po twarzy nie było widać grymasu bólu :LOL:

Mężczyzna

voolcan

Cichy Podglądacz
Największe rozczarowanie to moja aktualna kobieta, z którą mam dwoje dzieci. Nie wiem jak to się kurw@ stało. Poznaliśmy się, gdy miałem 33 lata i pełen bagaż doświadczeń zarówno związkowych jak i ons. Wychodziłem powoli z życiowej roli alfa jebaki i postawiłem sobie za cel ułożenie życia z porządną dziewczyna. I tak oto poznałem ją, trzydziestolatki po niby jakichś związkach i zacząłem ją adorować z nadzieją, że trudne początki razem przejdziemy....mimo starań, podchodów, wcale nie szło do przodu. Jednak jej przywiązanie do mnie rosło na tyle, że w momencie gdy chciałem zakończyć ten związek bez perspektyw zaczęła mi grozić m. On. Samobójstwem, zaczęła obiecywać , że będzie lepiej, że będzie się starała i rzeczywiście tak było małymi kroczkami do czasu, gdy zaszła w ciążę. Potem było tylko gorzej. Brak czułości, o seksie nie wspominając, ciągle żale i pretensje, manipulacje, wymagania i zero czegokolwiek w moją stronę. W międzyczasie dowiedziałem się od nie, że z poprzednim waliła się w dupę ale nie lubiła tego i w związku z tym ja nie mam co liczyć na anal. Normalny seks był średnio raz na 1,5 miesiąca, ciągle terror zachowań, wyzwiska w moją stronę i oczernianie mnie na forum jej sióstr, koleżanek, aż w końcu wspólnych znajomych. Mam z nią do tej pory dwóch synków, których kocham nad życie, zszargane nerwy, puste konto mimo dobrej pracy, mega kompetencji, dobrego stanowiska i ogólnego poważania. Ciągle słyszę te same niewybredne epitety wymierzone w moją stronę, jak i w moją rodzinę.... Zacząłem pękac... Zacząłem być odwetowo agresywny, bez rękoczynów.... Nagle po rozpierdoleniu tego związku z jej inicjatywy, jak zadeklarowałem, że nie ma już powrotu zaczęły się błagania... Granie dziećmi, obietnice...to moje największe rozczarowanie

Mężczyzna

DruhBoruch

Seks Praktykant
Typowe, kobieta jest toksyczna, nie dogadujemy się i związek nie ma przyszłości? Zrobię jej dziecko, albo jeszcze lepiej dwa. I tylko dzieci szkoda, że muszą dorastać w takiej patologii.

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
Może nie "seks" rozczarowanie, ale związane z nagością.
Kiedyś mój ziomek miał piękną kobietę, świetna twarz, figura, te spojrzenie od którego robiło się cieplo...
I kiedyś przez przypadek ziomek razem z innymi materiałami dał mi niechcący jej zdjęcia nago. Czar prysł, do dziś pamiętam, jak słabo wyglądała...

Mężczyzna

edging 1

Nowicjusz
Może nie "seks" rozczarowanie, ale związane z nagością.
Kiedyś mój ziomek miał piękną kobietę, świetna twarz, figura, te spojrzenie od którego robiło się cieplo...
I kiedyś przez przypadek ziomek razem z innymi materiałami dał mi niechcący jej zdjęcia nago. Czar prysł, do dziś pamiętam, jak słabo wyglądała...
Nie wszystko złoto co się świeci

Mężczyzna

Discovery57

Nowicjusz
Moje największe rozczarowanie hmmm...
Poznałem małżeństwo ona 36 on 56 , spotkanie na kawę, rozmowa...potem kontakt z Panią poprzez SMS i ustaliliśmy że się spotykamy bez męża. Na tym spotkaniu ona dobrała się do mojego małego i robi swoje ale choć się starała nie doprowadziła do finału .

Mężczyzna

edging 1

Nowicjusz
Moje największe rozczarowanie hmmm...
Poznałem małżeństwo ona 36 on 56 , spotkanie na kawę, rozmowa...potem kontakt z Panią poprzez SMS i ustaliliśmy że się spotykamy bez męża. Na tym spotkaniu ona dobrała się do mojego małego i robi swoje ale choć się starała nie doprowadziła do finału .
Nie pociągała cię czy jakiś inny powód że nie trysnąłeś ?