Ostatnio moim miejscem na masturbacje jest suszarnia a dlaczego suszarnia bo moja sexowna sąsiadka z swoją mamą powiesza tam swoje majtki a jest ich sporo
U mnie chyba skraj rzeki zaraz przed jej zakrętem i mostem Po drugiej stronie rzeki droga i jakąś biegająca parka, ciekawe czy im się podobały widoki ;P
Gorąca czerwcowa noc, pełnia ksieżyca. Mieszkałem wtedy na kaplompletnym pustkowiu przy skraju lasu. Wyszedłem nago na spacer. Przeszedłem przez przez pole żyta. Jeszcze zielone kłosy przesuwały się między moimi nogami, niesamowicie stymulowały moje jądra. Doszedłem do łąki pośrodku lasu, suszyło się na niej siano. Położyłem się w tym sianie i to zrobiłem. Sperma zalała mi podbrzusze. ..
Mmmm jak tak czytam wasze wypowiedzi to z podniecenia musialam wlozyc paluszki do muszelki mej...
Ja na ogol robie to w domu, w lazience strumieryzykniem wody, na lozku... ostatnio jak ocieplali mi blok to przy odsłoniętym oknie sie bawiłam... podniieca mnie ryzykoryzyko
No nie najciekawsze- ale wymienię . Łózko, łazienka, wanna, przy stole w kuchni - a ludzie obok , w czasie wykładu, kanapa - a też pełno chodziło ludzi koło mnie, podłoga, w tym samym pokoju z mamą (nie, nie wiedziała jakby coś) i w szatni po wf
No nie najciekawsze- ale wymienię . Łózko, łazienka, wanna, przy stole w kuchni - a ludzie obok , w czasie wykładu, kanapa - a też pełno chodziło ludzi koło mnie, podłoga, w tym samym pokoju z mamą (nie, nie wiedziała jakby coś) i w szatni po wf
Miejsca już były różne, najbardziej dreszczyk wywołuje te gdzie ktoś może przyłapać..podejrzeć..jednakże wolałbym żeby to była nieznajoma osoba..dlatego np. jak zdarzyło mi się to robić w toalecie w pracy to upewniłem się że mam chwilę dla siebie(osoby z którymi pracuje są dla mnie aseksualne)
Za małolata u ciotki na działce, ona wtedy dla mnie była hot milfem, szczupła ładna z niewielkim biustem, chodziła po działce w kusych majtkach od kostiumu do opalania a na górze miała założony top z wielkim luźnym dekoltem, nie miała założonego biustonosza i przy każdym pochyleniu widać było jej cycuszki, nie wiem czy specjalnie czy nie zwracała na to uwagi ale co chwila robiła tak że widziałem jej piersi. Bardzo mnie to podniecało i nie wytrzymałem poszedłem za domek gdzie była sławojka i masturbowałem się myśląc o jej piersiach. Z tego co pamiętam to tego dnia byłem tam ze dwa razy. Wspaniałe czasy.....
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.