Cześć. Nie zauważyłem nigdzie na forum takiego tematu, więc postanowiłem założyć wątek. Mianowicie jestem ciekaw jak wyglądał Wasz najszybszy wytrysk a jak najwolniejszy. W sensie w jakich okolicznościach najszybciej skończyliście a w jakich najdłużej. Nie chodzi mi o masturbację (Waszą) tylko o stosunek albo handjob żony, partnerki.
Jeśli chodzi o mnie to moje najszybsze "dojście" trwało jakieś 15 sekund
Było to po 2-tygodniowej delegacji podczas której nie widziałem żony 2 tygodnie. Zero seksu, zero masturbacji przez 2 tygodnie. Jak już się zobaczyliśmy po tak długim czasie, żona zrobiła mi striptiz, kazała possać sutki oraz wycałować swoje stopy. Na koniec zrobiła mi footjob i po 15 sekundach doszedłem. Wytrysk był bardzo duży.
Natomiast jeśli chodzi o najdłuższe dojście było to w hotelu podczas wakacji. Mieliśmy tej nocy 4 stosunki (4 orgazmy). Zachciało mi się piąty i raz i "męczyłem się" jakieś 25 minut hehe
Po tym piątym wytrysku spermy prawie nie było
A jak było u Was?
Jeśli chodzi o mnie to moje najszybsze "dojście" trwało jakieś 15 sekund
Natomiast jeśli chodzi o najdłuższe dojście było to w hotelu podczas wakacji. Mieliśmy tej nocy 4 stosunki (4 orgazmy). Zachciało mi się piąty i raz i "męczyłem się" jakieś 25 minut hehe
A jak było u Was?