• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wasz najszybszy i najwolniejszy wytrysk

thonar888

Cichy Podglądacz
Cześć. Nie zauważyłem nigdzie na forum takiego tematu, więc postanowiłem założyć wątek. Mianowicie jestem ciekaw jak wyglądał Wasz najszybszy wytrysk a jak najwolniejszy. W sensie w jakich okolicznościach najszybciej skończyliście a w jakich najdłużej. Nie chodzi mi o masturbację (Waszą) tylko o stosunek albo handjob żony, partnerki.

Jeśli chodzi o mnie to moje najszybsze "dojście" trwało jakieś 15 sekund :D Było to po 2-tygodniowej delegacji podczas której nie widziałem żony 2 tygodnie. Zero seksu, zero masturbacji przez 2 tygodnie. Jak już się zobaczyliśmy po tak długim czasie, żona zrobiła mi striptiz, kazała possać sutki oraz wycałować swoje stopy. Na koniec zrobiła mi footjob i po 15 sekundach doszedłem. Wytrysk był bardzo duży.
Natomiast jeśli chodzi o najdłuższe dojście było to w hotelu podczas wakacji. Mieliśmy tej nocy 4 stosunki (4 orgazmy). Zachciało mi się piąty i raz i "męczyłem się" jakieś 25 minut hehe :D Po tym piątym wytrysku spermy prawie nie było :D
A jak było u Was?

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Pierwszy i jedyny raz z taką jedną znajomą, wylizałem dokładnie jej cipke i tyłeczek, a ona zrobiła mi dobrze ręką, trwało to może 30 sekund :D dominowała mnie słownie, mega mnie to podnieciło dlatego tak szybko skończyłem

Mężczyzna

DruhBoruch

Biegły Uwodziciel
W czasach jak jeszcze dojeżdżaliśmy z moją do siebie, nie widzieliśmy się przez dwa\trzy tygodnie. Wiedząc czego się można spodziewać, kupiłem za dwie dychy Durex Performa, wydłużające stosunek. Jak przyszło co do czego, wytrzymałem kilka sekund i wystrzeliłem. Najlepiej zainwestowane dwie dychy w moim życiu.
Z najdłuższym z kolei męczyłem się przez jakąś godzinę. Cały dzień byłem sam w domu więc waliłem jak opętany. Wieczorem moja wróciła i wzięło ją na amory. Moje standardowe teksty że jestem zmęczony, może jutro itp. nic nie dały - ma być seks i już. Nie chcąc się zdradzić że podczas jej nieobecności mało mi ręka nie odpadła, wziąłem się do roboty i nawet jak w końcu udało się Benka postawić, to nie było szans żeby strzelił. Po godzinie wreszcie się udało ale bardziej czułem ból niż przyjemność.