Kryształ to ja mam w barku. Służy jako pojemnik na cukierkiNo niestety serek feta wyszedł, więc zamiast tego dziś kryształ wskazuje drogę hah

Kryształ to ja mam w barku. Służy jako pojemnik na cukierkiNo niestety serek feta wyszedł, więc zamiast tego dziś kryształ wskazuje drogę hah
Uwielbiam po ferie
Codziennie sobie masuje właśnie będę zaczynał
Odpowiem tak, lata ćwiczeń, dryga wtedy niczym, karateka nogą gdy zdobędzie czarny pasCzęsto bawię się sobą po krisie,chociaż za cholerę nie chce stać![]()
ale masz kumplaZdarza mi się , kiedy wciągam kreskę z kumplem i jestem już mega napalony pozwalam źeby mi obciągnął , a robi to po mistrzowsku. Wysysa ze mnie każdą kroplę , wylizuje jajka , odbyt i jest nienasycony
Ledwo przełknie moją spermę zaczyna od początku , i nigdy nie ma dosyć
No właśnie po krisie który dostałem od znajomego moja była gotowa na wszystko a mnie nawet 50mg inventum nie postawiło. Zajebisty luz ale dwie godziny męczenia i dalej miętki. Żona tego kolesia się później przyznała, że on miał tak samo. Podobno to zależy od odmiany bo teraz mam zamówiony u kogoś innego i gość twierdzi, że to jest dobre na ruchanko Przetestujemy, zobaczymy.Często bawię się sobą po krisie,chociaż za cholerę nie chce stać![]()
jesteś kolego?Jak ktoś dzisiaj na wieczór ma czas ochotę i "coś na nos" pisać Privmam wolny wieczór, ale pozniej
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| G | Czy są tu Panie które pieprza się po fecie? | Seks | 21 |