• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Walę po fecie:)

Mężczyzna

Tygrys191

Nowicjusz
Zdarza mi się , kiedy wciągam kreskę z kumplem i jestem już mega napalony pozwalam źeby mi obciągnął , a robi to po mistrzowsku. Wysysa ze mnie każdą kroplę , wylizuje jajka , odbyt i jest nienasycony
Ledwo przełknie moją spermę zaczyna od początku , i nigdy nie ma dosyć
ale masz kumpla:p haha

Mężczyzna

eksperymentator

Biegły Uwodziciel
Często bawię się sobą po krisie,chociaż za cholerę nie chce stać😁
No właśnie po krisie który dostałem od znajomego moja była gotowa na wszystko a mnie nawet 50mg inventum nie postawiło. Zajebisty luz ale dwie godziny męczenia i dalej miętki. Żona tego kolesia się później przyznała, że on miał tak samo. Podobno to zależy od odmiany bo teraz mam zamówiony u kogoś innego i gość twierdzi, że to jest dobre na ruchanko Przetestujemy, zobaczymy.

Mężczyzna

eksperymentator

Biegły Uwodziciel
Najlepsze co mi kiedyś wpadło to MDMA. Po tym to była jazda. Dwie godziny ruchanka nonstop. Moja doszła chyba z 10 razy a wrażenia jak nigdy dotąd. Niestety jest to ciężko dostać.