• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wakacje

Status
Zamknięty.

madzia

Podrywacz
Pogoda jest super !!! Lato, słoneczko i wiaterek :)
Trzeba korzystać bo za pół miesiąca do roboty :/ ojjj i całe wakacje w pracy :/
Ale trzeba zarobić :)
Nie będzie wakacji, plaży, jeziorka:(

Wyjeżdżacie gdzieś na wakacje?

P.S. KOcham mojego Misia :)

P.S2. Tak sobie tylko napisałam bo mam dobry humorek :)

grze

Seks Praktykant
Nio To ja 1 odpowiem :D W lipcu nigdzie nie wyjezdzam bo moja 2 polowka ma praktyki :( Dopiero w 2 polowie sierpnia jedziemy do jej siostry do Niemiec. Osobiscie wolalbym jechac nad morze no ale wyszlo jak wyszlo.I tym samym 1 raz od 12 lat nie zobacze naszego kochanego morza :(

Yossarian

Biegły Uwodziciel
He he he my po maturach ciągle teraz wyjeżdżamy (wolne) ale mam nadzieje że to dopiero początek :)
A na plaży już parę razy się opalałem w tym roku, nawet do wody wlazłem ale to jeszcze nie ta temperatura jak dla mnie :)

HAJ

Cichy Podglądacz
no a ja mam wakacje od 16 maja :p, i jak sadze spedze je w pracy :D, moze jakis wypad do Zakopca na trzy dni, ale to sie okaze...

gonia

Erotoman
wakacje hmm cały czas prawie je mam :)a co do wyjazdu to pierwszy tydzien sierpnia jade do Zakopanego z chlopakiem :) a takno na działke oczywiscie

madzia

Podrywacz
ake fajnie :( tez bym chciała z moim Misiem gdzieś pojechac ale on pracuje i ja też będę za niedługo... Tez jak narazie mam wakacje od 16 maja :p ten sam rocznik :) ale mimo to nigdzie nie wyjechałam jeszcze :/ i narazie moge sobię o tym pomarzyć. Chyba że na weekend... 2 dni :(

Mała Mi

Cichy Podglądacz
no prosze to mozemy sie mijac w Zakopanem Guniu:) My też jedziemy w pierwszy tydzień sierpnia w pewne piękne miejsce koło Zakopanego;)

Słonko11

Nowicjusz
Ja co prawda jestem "nowa" na forum ale.....co tam:) ja z moim tygrysem wybieramy sie nad morze gdzies w okolice jarosławca ale kiedy to jeszcze nie wiadomo bo on niestety pracuje a ja bardzo chciałabym znalezc jakas prace na wakacje aby podreperować mój marny budzet :lol:

gonia

Erotoman
Mała Mi napisał:
no prosze to mozemy sie mijac w Zakopanem Guniu:) My też jedziemy w pierwszy tydzień sierpnia w pewne piękne miejsce koło Zakopanego;)
oo no prosze :)
oze znas zjakies numery telefonow do roznych osrodkow albo cos? byłabym wdzieczna :)
madzia moj chłopak tez pracuje ale 2 tygodnie urlopu dostał :)

kasiulla

Biegły Uwodziciel
wyjazd rowerami z Wejherowa w Bieszczady:) będzie cudownie!
Przeglądy piosenki studenckiej, zeglarskiej, poetyckiej po całej Polsce.
Ogólnie rowerowe wakacje :)
I autostopowe. Może gdzies za granicę wyruszymy.

Aru$

Nowicjusz
Fajnie macie. Ja jestem skazany raczej na gnicie w domku. Jedyne co mnie pociesz to to, że moje kochanie będzie też w domku. Tak chciałem jechać na Heineken Opener Festival i lipa, no cóż może choć uda się wyskoczyć na jakiś weekendzik nad morze albo do Pragi.

Mirela

Seks Praktykant
....wyjazd z chlopakiem i znajomymi nad jezorko na tydzien..tylko nie wiem czy moj chłopak pojedzie :cry: te praktyki w lipcu i sierpniu :cry: buuu :/

a tak poza tym wyjade nad moje kochane morze a reszte wypadow to sie jeszcze zaplanuje :)

sii

Biegły Uwodziciel
no ja jestem ciekaw jak to bedzie jak mnie uczelnia bedzie wysylac na praktyki na 2 miechy na wakacje ;/ ale to za rok dopiero ...mam nadizjee ze tak nie bedzei ;/ i trafie na inna uczelnie

zuzia

Cichy Podglądacz
caly rok oszczedzalam na te wakacje, bo weidzialam, ze beda najdluzsze w moim zyciu:]

niedlugo jade z mama do Grecji, potem 1 sierpnia do Bulgarii z przyjaciola ale ona jakos nie mowi nic i znow pewnie sama pojade, a we wrzesniu z kolega do Wloch...najlepsze wakacje w moim zyciu ale podrozowanie to moj zywiol:] wakacje mam od 16 maja...i wczoraj wrocilamz Poznania, bylam u kumpla na tydzien...a tak to morze mam pod nosem ale brzydka pogoda jest:/

Mirela

Seks Praktykant
nad morzem tez bym sobie pomieszkala :roll:

kurcze a ja jutro jade na biwak a tu taka pogoda..... :/
zeby chociaz nie padalo :cry: lippaaa :evil:

zuzia

Cichy Podglądacz
Mirela napisał:
nad morzem tez bym sobie pomieszkala :roll:

kurcze a ja jutro jade na biwak a tu taka pogoda..... :/
zeby chociaz nie padalo :cry: lippaaa :evil:

a gdzie jedziesz na biwak??